Nieuw initiatief prefabkelderplaatsen

Nieuw initiatief prefabkelderplaatsen

Een nieuw initiatief: prefabkelderplaatsen.nl. Het springt in op de vraag vanuit de markt om kopers van prefab kelders, putten en weegbruggen te ontzorgen op het gebied van het plaatsen van deze aankopen.Hierbij valt te denken aan het vergunningentraject, grondwerk en bemaling, transport, de hijswerkzaamheden en het plaatsen van de kelder, weegbrug, of put zelf.

Continu in beweging

Van Schie is bekend van haar activiteiten op het gebied van onder andere infrawerken, kraanverhuur en (ponton)verhuur. Onder het motto ‘continu in beweging’ zet het bedrijf veel in op innovatie, flexibiliteit en aansluiten bij de marktvraag. Prefabkelderplaatsen.nl is daar één van de resultaten van en wil mensen ondersteunen in het totale, vaak complexe, traject van het plaatsen van een kelder, weegbrug, of put.

Kracht

Accountmanagers Wilco van der Sar en Hildo Boelsma vertellen enthousiast: “Bij kopers van deze producten zien wij de vraag ontstaan – en hoe nu verder? -”, aldus Van der Sar. “Onze kracht is dat wij als specialistische partij alle activiteiten onder één dak hebben en zo de opdrachtgever geheel kunnen ontzorgen bij het plaatsen. Wij hebben alle benodigde kennis en deskundigheid in huis”.

Boelsma vervolgt: “We zien ook dat mensen snel willen schakelen, daarom kan je via onze site met het invullen van slechts een paar gegevens makkelijk een offerte aanvragen.”.

 Nieuw initiatief prefabkelderplaatsen

Nadere info

Prefabkelderplaatsen.nl is er zowel voor de zakelijke klant als de particuliere.

Advertisment ad adsense adlogger