Vakbeurs Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd alsnog uitgesteld

Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd -vakbeurs vanaf 8 september - Duurzame zonnepanelen uit Zaanstad

Op verzoek van de exposanten heeft de organisatie van de vakbeurzen besloten om Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd nogmaals uit te stellen.

De vakbeurs is nu van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2021

Sinds vorige maand staat de Nederlandse overheid het weer toe om op verantwoorde wijze vakbeurzen te organiseren. Aan de hoeveelheid ticketaanvragen van de afgelopen weken merkte de organisatie dat er veel animo was vanuit professionals om weer een vakbeurs te bezoeken.

Verantwoord

De vakbeurzen zouden in september plaatsvinden. Toch twijfelen veel exposanten of het op dit moment verantwoord is om veel mensen bij elkaar te brengen, en of zij hun deelname in de komende twee maanden wel kunnen regelen. De organisatie is in gesprek gegaan met deze groep exposanten. Daarop is besloten om de beurzen te verplaatsen.

Ook in maart volgend jaar zal Solar Solutions International de eerste grote Europese vakbeurs op het gebied van zonne-energie zijn die wordt georganiseerd.

Maart 2021

De vakbeurs wordt in zijn geheel verschoven naar dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2021, dezelfde data waarop de 2021-editie van de beurs oorspronkelijk plaats zou vinden. Ook de locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.

Vakbeurs Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd nogmaals uitgesteld.

Advertisment ad adsense adlogger