CE-Verkeerstechniek

CE-Verkeerstechniek

Staat voor kwaliteit op de weg

Dit relatief jonge bedrijf bestaat sinds november 2010, maar heeft haar sporen in de branche al lang en breed verdiend. Zes jaar geleden begon directeur Christiaan van Meijeren CE Verkeerstechniek from scratch en heeft het bedrijf in de afgelopen jaren opgebouwd tot een florerende en kwalitatief sterke organisatie met acht man sterk.

CE Verkeerstechniek is geen ‘’oude rot’’ in de branche, maar juist een nieuw innovatief bedrijf dat zeker sinds de komst van meerdere personeelsleden uit diverse branches een extra impuls heeft gekregen met ruime ervaring en kennis van het vak. Het bedrijf rust op drie pijlers: Verkeerstechniek, Verhuur en Wind and Modifications. Met haar hoofdvestiging in het centraal gelegen Veen (Noord Brabant) opereren zij overal in Nederland. Alle medewerkers zijn ervaren jongens die allen VCA, brl9101 en landelijk erkend verkeersregelaar gecertificeerd zijn en hierdoor elke dag hun werk met passie en een goede kijk op veiligheid uitvoeren. Niet alleen worden de werkzaamheden op de A en N wegen uitgevoerd, ook voor werk binnen de bebouwde kom staat CE Verkeerstechniek voor u klaar. Kwaliteit op de weg en niets anders dan dat, is het motto waar nooit van afgeweken wordt.

Werkzaamheden

Bij CE Verkeerstechniek kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot verkeerstechniek in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf is inzetbaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen, tijdelijke bebordingen in zowel Nederland als België, het volledig gereed maken van een bijzondere transportroute, het ondersteunen van speciaal transport ter behoeve van het garanderen van de verkeersveiligheid volgens de richtlijnen en gestelde eisen van de overheden. Daarnaast verhuren zij rijplaten staal en kunststof, barriers in kunststof, staal of beton en maken zij verkeersplannen. Ook voor het geven van advies op maat, het opstellen van een route survey d.m.v. routeonderzoek of het verzorgen van diverse vergunningen voor Nederland en België bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.De kracht van het bedrijf is echter dat CE Verkeerstechniek de meest uiteenlopende wegaanpassingen uitvoert of totale rotondes weghaalt en vervolgens terugplaatst om het speciale vervoer van onder andere windmolens, silo’s, ketels e.d. in Nederland en België te ondersteunen en te versoepelen. Eventuele schades die ontstaan zijn bij dit speciale vervoer worden gelijk door CE Verkeerstechniek herstelt zodat de gemeente geen enkele hinder of overlast ondervindt van deze ontstane schade. Ook spoed en calamiteiten zijn hier niet onbekend, mocht er bij calamiteiten een verkeersregelaar nodig zijn, geen probleem, CE Verkeerstechniek heeft professionele verkeersregelaars in dienst. Dit alles is dan ook samengevat binnen een bereikbaarheid van 24/7!

Volop in ontwikkeling

De afgelopen jaren is CE Verkeerstechniek snel gegroeid en staat voorlopig ook niet stil. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en is achter de schermen druk bezig om begin 2017 alles binnenshuis te hebben en dat betekent dat zij volledig VCA** en ISO9001 gecertificeerd zijn. Nieuw in hun assortiment is een steentrailer die geschikt is voor het aanbrengen van rijplaten en barriers met behulp van de 20T/M kraan. CE beschikt onder andere over rijplaten variërend van de afmetingen 5 bij 1 meter tot 6 bij 1.80 meter. Kijk voor een frisse vernieuwde bedrijfsimpressie en waar CE Verkeerstechniek u mee kan ontzorgen op: www.ce-verkeerstechniek.nl

Bagijnhof 68
4264 AZ Veen
T 0631907890
I www.ce-verkeerstechniek.nl


Verhuur door CE Verkeerstechniek

 • Landelijke erkende verkeersregelaars
 • Bakwagens met optische veiligheidssignalering
 • Botsabsorbers (incl. bediening)
 • Rain karren set
 • Mobiele rijstrooksignalering (MRS)
 • Actiewagens(pijl, split, chivron)
 • Voorwaarschuwingswagens
 • Tekstwagens CO2 neutraal, op zon!
 • Mobilights
 • Tijdelijke openbare verlichting incl. aggregaat
 • Tijdelijke RVV borden (NLD & BLG)
 • Omleidingsborden (NLD & BLG)
 • Tijdelijke verkeersregelinstallatie NEN bekabeld of radar
 • Barriers (kunststof, staal, beton)
 • Stalen en kunststof rijplaten anti slip
 • Knikmobs en minigraver incl. bediening (diverse hulpstukken)
Advertisment ad adsense adlogger