Dakbedekkingsbedrijf Elro

Dakbedekkingsbedrijf Elro

Alles onder één dak

Kwaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid zijn de drie belangrijkste pijlers bij Dakbedekkingsbedrijf Elro. Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft anno 2016 vier vestigingen die strategisch verspreid zijn over Nederland. Elro staat garant voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. Met goed geschoolde mensen, uitgebreide kennis en toepassing van hoogwaardige ­producten zetten zij zich in voor dakbeheer en dakveiligheid.

De werkzaamheden van Elro lopen uiteen van het aanbrengen van bitumineuze en/of kunststof dakbedekkingen op renovatiedaken, groendaken, energiedaken en parkeerdaken tot dakonderhoud, dakbeheer en dakveiligheid. Het werkterrein beslaat alles wat met platte en flauw hellende daken te maken heeft. Dus ook isolatie, bouwkundige renovatie, het verbeteren van de waterhuishouding of de veiligheid van de mensen die op het dak werken. De vakmensen bij het dakbedekkingsbedrijf krijgen dan ook continu scholing om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de markt. Dit geeft de opdrachtgever de garantie op een goed onderbouwde diagnose, een deskundig advies en een hoogwaardige uitvoering. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een indrukwekkende klantportfolio opgebouwd. De opdrachtgevers variëren van woningbouwverenigingen, bedrijven, overheden, VVE’s en zorginstellingen, tot pensioenfondsen, vastgoed­beheerders en institutionele beleggers. Kwaliteit staat bij Elro dan ook niet alleen op papier, nee, het staat centraal in de gehele organisatie. De klant mag rekenen op duidelijke communicatie, goede nazorg en oog voor detail.

Certificaten

Elro bezit het KOMO-proces certificaat en het VCA** certificaat. Verder zijn zij tevens in bezit van het ISO 9001 en 14001 certificaat. Duurzaamheid is tegenwoordig een veel besproken onderwerp. Ook bij Elro! Het bedrijf is ­specialist in duurzame daken. Een dak is duurzaam als het door zijn ontwerp en uitvoering tenminste twintig jaar zijn functie vervult. Duurzame daken kunnen een belangrijke rol spelen bij het terugdringen van problemen rondom (lucht)vervuiling, water(overlast) en energie(gebruik). De duurzame daken zijn er in vele varianten. De oplossingen bij Elro reiken van betere isolatie tot gerecyclede CO2-absorberende dakbedekkingen en van zonnepanelen tot complete daktuinen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Service

Eén van de andere aspecten van kwaliteit die ze bij Elro handhaven is de goede service. Het bedrijf biedt een 24-uursservice bij lekkages voor zeer snelle en deskundige hulp. Na reparatie rapporteren de medewerkers welke werkzaamheden ter plekke verricht zijn, welk materiaal gebruikt is en hoeveel uur er aan de reparatie is besteed. Zo krijgt de opdrachtgever een duidelijk beeld. Ook adviseren zij de opdrachtgever hoe problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Hoenderparkweg 48a
7335 GV Apeldoorn
T (055) 541 30 05

Avelingen West 27a
4202 MS Gorinchem
T (0183) 630 633

Fluorietweg 16d
1812 RR Alkmaar
T (072) 540 77 70

Ekkersrijt 4503
5692 DN Son
T (0499) 494 900

I www.elroduurzamedaken.nl

Advertisment ad adsense adlogger