Droogspecialist

Droogspecialist

Droogspecialist droogt snel en efficiënt

De Droogspecialist is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich heeft toegelegd op gespecialiseerde drogingen in de bouw. In Nederland en daarbuiten heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Joost Rozestraten is de drijvende kracht achter de Droogspecialist. Samen met zijn team van ervaren professionals verhelpt hij vochtproblemen voor kleine en grote bouwprojecten, waar gewone bouwdrogers onvoldoende zijn.


Anhydriet drogen

Supersnelle droging anhydrietvloeren

De anhydrietvloer van een congrescentrum in aanbouw moet versneld worden gedroogd. Het afbouwbedrijf wil de vloer snel droog hebben voor het leggen van de vloerbedekking. De oplossing van de Droogspecialist: “Een mobiele adsorptiedroger kunnen wij snel op locatie installeren. De luchtvochtigheid van deze droger is veel lager dan die van traditionele bouwdrogers en met het formaat en de capaciteit van deze droger kunnen we grote bouwprojecten versneld drogen. Omdat de werking van deze machine onafhankelijk is van de temperatuur is de droger zeer geschikt voor het koude najaar en de winterperiode. En omdat er een interne verwarming in deze droger zit, zorgt hij voor een aangename temperatuur.”

Bouw verwarmen

Oliegestookte bouwkachels rendabel bij groot bouwproject

Een grootschalig appartementencomplex in aanbouw heeft problemen met kou en vocht, waardoor de afwerking ernstige vertraging oploopt. De temperatuur is zelfs zo laag dat schilders, stukadoors en projectstoffeerders hun werkzaamheden staken. De oplossing van de Droogspecialist: “We verwarmen de bouwplaats met oliegestookte heaters. Op vier plekken op het dak plaatsen we een heater met brandstoftank en via slangen wordt de warme lucht de ventilatiekanalen in geblazen. Zo kan het pand zeer efficiënt en gelijkmatig worden verwarmd en kan de gewenste temperatuur eenvoudig worden
geregeld. Bijkomend voordeel van deze dakopstelling is dat de oliegestookte heaters geen ruimte innemen op de krappe bouwplaats.”


De Droogspecialist heeft service hoog in het vaandel. Droogappara­tuur kan meestal binnen 24 uur op locatie worden geplaatst. Met specialistische apparatuur, kundige vochtmetingen en een advies op maat maken wij het verschil. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Bekijk onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen & vochtmeten en neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Kavelpad 23
2411 WK Bodegraven
T 0172 – 462 026
I www.droogspecialist.nl

Advertisment ad adsense adlogger