Duurzaam in groen, M van der Spek Hoveniersbedrijf BV

M. van der Spek Hoveniersbedrijf

Bij M. van der Spek hoveniersbedrijf verbinden zij de natuur met het groen om ons heen. De platte organisatie biedt de totaaloplossing voor het verzorgen van de buitenruimten. Gestart in 1978 met twee man personeel in dienst, anno 2015 is het een bloeiend bedrijf dat werkgelegenheid biedt aan vijftig enthousiaste mensen.

Dat is ook gelijk de kracht van het bedrijf. M. van der Spek hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Personeelsleden krijgen op reguliere basis opleidingen en trainingen aangeboden en er is volop aandacht voor bijscholing en het opdoen van nieuwe kennis. Het bedrijf is dan ook met recht trots op het feit dat zij als erkend leerbedrijf voor vier kenniscentra fungeert. Uiteraard zijn zij ook VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en zijn ze in het bezit van het Groenkeur certificaat. Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers van het hoveniersbedrijf. In 2012 won M. van der Spek zelfs een zilveren medaille in de verkiezing van duurzaamste hovenier van Nederland. Het bedrijf staat niet voor niets op trede drie van de CO2 prestatieladder. Het bedrijf was tot 2008 gevestigd in ­Zoetermeer. Daarna verhuis­den zij naar Benthuizen vanwege het gebrek aan ruimte. M. van der Spek is namelijk officieel bevoegd om groenafval van derden in te nemen voor de eigen compostering.

Wereldklasse

M. van der Spek hoveniers startte begin september 2012 met de aanleg van de tuinen van het Rijksmuseum. De oude formele tuin van het Rijksmuseum werd op basis van het oorspronkelijke plan omgetoverd in een groene buitenzaal van wereldklasse. Copijn tuin- en landschap architecten hebben de nieuwe tuinen ontworpen met het gedachtegoed van Cuypers naar de wensen van deze tijd. M. van der Spek hoveniers was gekozen als aannemer door de Rijksgebouwendienst om de tuinen aan te leggen. Voor meer projecten en beeldmateriaal kijk op: www.mvdspekhoveniers.nl

Hogeveenseweg 51
2731 LB Benthuizen
T (0172) 58 30 50
www.mvdspekhoveniers.nl

Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud
Boomverzorging (Natuurlijke) speelplaatsen Daktuinen en gevelgroen
Projectadvisering Binnentuinen Bestratingen
Grondwerk Cultuurtechniek Grond- weg- en waterbouw
Machineverhuur Gladheidbestrijding Riolering

Duurzaam in groen, M van der Spek Hoveniersbedrijf BV

Advertisment ad adsense adlogger