Jannink Beton

Jannink Beton

Maakt elk gewenst betonproduct

Anno 2016 staat de derde generatie van de familie Jannink aan het roer van het familiebedrijf Jannink Beton te Hoge Hexel. Voor 1990 bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het produceren van veeroosters voor boerderijen in de omgeving. Dat veranderde toen zij vanaf 1990 actief werden in de bouw en zich specialiseerden in het produceren van dorpels tot stalramen.

Al sinds het jaar 1925 maakt het bedrijf prefab beton producten in een grote verscheidenheid. Van luxe balkonplaten, vorst­randen, muurafdekbanden, raamdorpels, spekbanden, sierlijsten, trappen en urnkelders tot meer eenvoudige producten zoals kantplanken, poeren, putten en deksels. Elk product, of het nu gaat om een standaard product of om bijzondere verzoeken van een opdrachtgever, wordt met passie gefabriceerd. Ook kunstwerken en stadsmeubilair kunnen op verzoek door Jannink Beton gemaakt worden. De wens van de klant staat namelijk altijd centraal en alle werknemers denken mee in het onderzoeken naar de beste mogelijkheden. Alle producten kunnen in kleur en met diverse oppervlaktes gemaakt worden.

Kwaliteit staat voorop

Creativiteit, flexibiliteit, korte lijnen en afspraken met betrekking tot levertijden worden altijd nagekomen. Bij Jannink Beton staat service zeer hoog in het vaandel en alle enthousiaste medewerkers doen er alles aan om elke opdracht tot volle tevredenheid af te ronden. Kwaliteit staat hierbij voorop. Aangezien levertijden in de bouwnijverheid belangrijk zijn hanteren ze bij Jannink Beton een unieke planningssoftware waarmee ze de projecten scherp in de gaten kunnen houden. Tevens zijn ze in het bezit van een eigen mallenmakerij waar bijna alle vormen uit hout gemaakt kunnen worden. Innovatie is een van de kernpunten van Jannink Beton, door te innoveren kunnen ze de wensen van hun klanten beter verwezenlijken.

De twee hoofden

In opdracht van de gemeente Wijchen heeft Jannink Beton in 2012 meegewerkt aan de plaatsing van het kunstwerk ‘De Twee Hoofden’ bij de rotonde Nieuweweg / Graafseweg in Wijchen. Het is gemaakt door kunstenaar Elisabet (Bea) Stienstra. Stienstra maakt volgens klassieke procedés sculpturen in hout, marmer, brons of een combinatie van die materialen. De hoofden zouden oorspronkelijk uit baksteen bestaan, maar de veelheid aan verschillende baksteenvormen, maakte dat onuitvoerbaar. Het materiaal is nu beton geworden met een baksteen structuur. De voegen zijn echt ingevoegd, waardoor toch het effect van metselwerk is bereikt. De twee hoofden zijn elk vier meter hoog en vier meter breed. Jannink levert niet alleen veel architectonische producten en maatwerk in de omgeving van Hoge Hexel, maar is door heel Nederland actief en levert tevens aan bedrijven in het westelijk deel van Duitsland. Kijk voor meer informatie op: www.janninkbeton.nl

Hexelseweg 91
7645 AN Hoge Hexel
T (0546) – 571422
F (0546) – 577163
info@janninkbeton.nl
www.janninkbeton.nl

Advertisment ad adsense adlogger