Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht

  • Reanco benelux bv

Reanco is al jarenlang een begrip op het gebied van milieuvriendelijke geluidswerende voorzieningen en schanskorf-constructies die zowel functioneel als esthetisch zijn. Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht.

Reanco biedt een totaalpakket aan en creƫert een leefbare omgeving door het reduceren van de geluidsoverlast bij grote projecten, maar ook op kleine schaal voor gemeenten, overheid en semi-overheid. Het bedrijf levert twee soorten schanskorven: grondgevulde korven en/of steengevulde korven. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken de voordelen van schanskorven. Ze zijn licht- en luchtdoorlatend en geven bijvoorbeeld een viaduct een mooie uitstraling. Reanco levert de schanskorven geheel op maat met eigen engineering voor de hogere schanskorven. De schanskorven kunnen met diverse soorten vullingen (cradle to cradle) gevuld worden.

Projecten

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf vele projecten uitgevoerd in opdracht van diverse opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een drietal recent afgeronde projecten uit. De plaatsing van een acht meter hoog geluidsscherm, een grondkering met schanskorven en 600 meter groene schermen gevuld met substraat en beplanting.

Ontwikkeling

Kwaliteit staat centraal bij de organisatie. Om elke dag dit streven te bereiken beschikt Reanco over de nodige certificaten zoals ISO9001-2000 en het VCA** certificaat. Kennis hebben is macht en de kennis delen is de kracht is het motto van directeur H.J. Spoelstra. Reanco heeft jarenlange ervaring in de branche en heeft alle kennis in huis. Reanco is volop in ontwikkeling. Begin dit jaar introduceerden zij prefab schanskorven die snel gebouwd kunnen worden. De vulling wordt op locatie of van te voren aangebracht. Uiteraard kunnen deze prefab schanskorven op maat gemaakt worden naar gelang de wens van de klant. Want die staat bij Reanco altijd voorop.

Reanco biedt de volgende producten aan:

  • Geluidswerende voorzieningen
  • Grondkeringen
  • Uitstroomvoorzieningen
  • Gevelbekleding
Kantonnaleweg 1
3542 DB Utrecht
T 030 240 70 07
F 030 248 67 98
www.reanco.nl

Advertisment ad adsense adlogger