Luchtbehandelingskasten voor comfort applicaties

Luchtbehandelingskasten voor comfort applicaties

Om de aanwezige kennis te bundelen en een complete oplossing te bieden, is al enkele jaren terug het Spaanse Technivel* gefuseerd met STULZ GmbH. Het doel is om een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van luchtbehandeling in Europa te worden. Luchtbehandelingskasten voor comfort applicaties

STULZ introduceert nieuwe range luchtbehandelingskasten voor comfort applicaties

ClimaPac luchtbehandelingskasten

Met de opening eind 2019 van de nieuwe productiefaciliteit van 50.000m2 voor het fabriceren van luchtbehandelingskasten in Madrid is het startsein gegeven voor STULZ om de ClimaPac range in de markt te introduceren.

50 standaard afmetingen en veel opties

De ClimaPac range luchtbehandelingskasten bestaat uit een modulaire kast opbouw met 50 standaard afmetingen en voldoet aan de Eurovent certificering en ERP normen.

De kasten zijn voor zowel binnen- als buitenopstelling verkrijgbaar en er kan voor worden gekozen om de kasten te voorzien van een uitgebreide regeling met diverse opties voor communicatie met het gebouwbeheerssysteem, zoals BACnet, Lonmark, Modbus of web-based. Daarnaast kunnen de luchtbehandelingskasten worden uitgevoerd met verschillende soorten coating om aan alle specifieke eisen te voldoen.

Toepassingen ClimaPac

De toepassingen voor de ClimaPac range zijn legio, denk hierbij aan; ziekenhuizen, kantoren, winkelcentra, scholen, hotels banken en industrie.

Info

Hier meer informatie over de systemen, specificaties en uitvoeringen.

* Sinds de oprichting in 1971 staat Tecnivel (nu STULZ Tecnivel) voor hoge kwaliteit, innovatie en voortdurende verbetering met een speciale nadruk op comfort, welzijn, energieefficiëntie en een grote inzet om de milieubelasting te reduceren.

Luchtbehandelingskasten-voor-comfort-applicaties

Advertisment ad adsense adlogger