Signa terra Passie voor groen

Signa Terra

Signa Terra is een bedrijf voor integrale groenverzorging met als specialisatie het aanleggen en onderhouden van de buitenruimte. Het bedrijf werkt integraal samen met de zusterbedrijven binnen de Leeuwenstein Groep. Het verzorgen van de buitenruimte en het ontzorgen van de beheerder is hun devies.

Signa Terra kent twee soorten klanten. Business to business en de landelijke gemeenten. Tot de eerste groep behoren recreatie en waterschappen, natuurorganisaties en het bedrijfsleven. Signa Terra staat voor helderheid, eerlijkheid en kwaliteit. Deze kernwaarden uiten zich onder andere in de behaalde certificaten zoals ISO 9001, VCA** en het Groenkeur certificaat.

Milieu speelt een belangrijke rol binnen de organisatie. Het terugdringen van bestrijdingsmiddelen en het gebruik van natuurlijke meststoffen zijn belangrijk in de dagelijkse werkzaamheden. Met de juiste balans draagt het bedrijf haar steen­tje bij aan de beheersing van het natuurlijke klimaat. Meer groen betekent tevens meer biodiversiteit. Het personeel van Signa Terra heeft veel kennis van de flora en fauna en zet zich elke dag in om de biodiversiteit in de buitenruimte te bevorderen. Meer natuurlijke speelparken en levende tuinen aanleggen en zo de toepassing van verharding verminderen.

In 2014 hebben Signa Terra B.V., Adviesburo StadWaterLand en 2Move B.V. het Broekplein in Leiden heringericht. Het bestaande plein voldeed niet meer aan het gewenste beeld van de gemeente Leiden: vandalisme en hangjongeren namen bezit van het park, waardoor het gebruik van het park afnam door de doelgroep. De gemeente Leiden nam daarom de beslissing om het park op te waarderen. Signa Terra was verantwoordelijk voor de aanleg van de infra, de groenvoorziening, de plantenbakken en de aankleding van het park.

Ontwikkelingen

Het bedrijf loopt vooruit in innovaties op groengebied. Biologische brandstoffen worden ingezet bij het gebruik van de machines, elektrische zagen en schoffels. Het bedrijf is continu in beweging.
De komst van jonge mensen in het team zorgt voor nieuwe en frisse ideeën en daardoor blijft Signa Terra up to date. Kijk voor meer informatie over hun diensten en projecten op: www.signaterra.nl

Bosmanskamp 31-33
4191 MS Geldermalsen
T 0345-570787

Meer Informatie

Advertisment ad adsense adlogger