Vegen met passie

  • VZB Nederland B.V.

VZB is de afkorting voor Veeg-Zuig-Bedrijf en houdt zich bezig met het schoonmaken van onder andere straten, wegen en terreinen, asfalt en betonverharding voor Rijkswaterstaat, gemeenten, provincies, aannemers en particuliere bedrijven. Vegen met passie.

VZB is gevestigd in Geldermalsen en vanuit die locatie worden de opdrachtgevers door heel Nederland bediend. De doelstelling van het bedrijf is dat kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat en dat een verregaande serviceverlening hoog in het vaandel staat. Niet voor niets zijn ze bij VZB van mening dat hoe beter het werk is dat je aflevert, hoe meer schik je er in hebt om het af te leveren. VZB is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en werkt met haar tien fulltime gespecialiseerde werknemers elke dag met volle enthousiasme aan diverse projecten.

Uitgebreid wagenpark

Een van de in het oog springende kenmerken van het bedrijf is dat zij een uitgebreid wagenpark tot hun beschikking hebben. VZB ontwikkelt zelf hun machines om nog beter aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. De machines worden in eigen beheer geproduceerd wat het bedrijf internationaal in de kijker zet.

Euro 6

De Europese emissiestandaard is de emissienorm voor voertuigen die in de Europese Unie van kracht is. De emissiestandaard wordt voortdurend strenger: voertuigen mogen steeds minder schadelijke stoffen in het milieu uitstoten. Bij een onlangs afgerond project dat het reinigen van een tunnel op de A4 betrof, mochten er alleen wagens gebruikt worden die voldeden aan de Euro 6 norm. In Nederland zijn er drie wagens die aan deze norm voldoen. VZB bezit twee van deze wagens.

Certificering

Niet alleen serviceverlening staat hoog in het vaandel, ook zorg voor mens en milieu staat hoog op de prioriteitenlijst bij VZB. Niet voor niets zijn zij een VCA** en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Het beleid van de organisatie is een steeds verdergaande interpretering van het veiligheid- en gezondheidsplan. Naast deze certificeringen is het Arbo- en milieuzorgsysteem geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering.

De Iepenwei 6
4191 PD Geldermalsen
T 0800 – 8928928
www.vzbnederland.nl

Combinatiemachines
Veeg/zuigwagens 2,2 meter breed
Veeg/zuigwagens 2,45 meter breed
Waterwagen
Vrachtwagen en dieplader
Vrachtauto 6×6

Advertisment ad adsense adlogger