Neprom lanceert website voor ‘bewuste nieuwbouw’

Neprom lanceert website voor 'bewuste nieuwbouw'

De Neprom (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen), heeft een nieuwe website gelanceerd voor professionele partijen in de nieuwbouw. De website, bewustnieuwbouw.nl, levert informatie aan mensen die overwegen een nieuwbouwhuis te kopen en wil daarnaast een kennisplatform zijn voor professionals in de nieuwbouw.

Het platform biedt informatie die partijen kunnen gebruiken in de communicatie richting kopers of huurders. De komende tijd komt er volgens Neprom steeds meer informatie beschikbaar. Het platform is bestemd voor zowel projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en corporaties als andere professioneel betrokkenen, onder wie makelaars, notarissen en architecten.

Gemak en tijdsbesparing

‘Dankzij het platform hoeven professionals de informatie niet meer zélf te vergaren en ook niet meer zelf geschikt te maken voor hun doelgroepen’, aldus Neprom-directeur Jan Fokkema. ‘Sterker nog, veel van de informatie kunnen zij een-op-een doorzetten naar hun kopers of huurders. Dat scheelt veel tijd. Deelnemers aan het platform kunnen er zeker van zijn dat de informatie correct en actueel is én van hoogwaardige kwaliteit is.’

Bediening consument

Hoe meer professionals meedoen, hoe beter consumenten worden bediend, aldus Fokkema. “Want dát is het hoofddoel van Bewust Nieuwbouw. We willen graag dat consumenten bewust kiezen voor nieuwbouw, op basis van goede informatie.” Streven is dat de website uiteindelijk een landelijk bekend kwaliteitslabel wordt.

Advertisment ad adsense adlogger