188 appartementen centrum Den Haag

Sonate City Apartments - 188 appartementen in het centrum van Den Haag

In Den Haag zijn 188 nieuwe appartementen opgeleverd in het Spuikwartier. De appartementen zijn gevestigd in één van de twee woontorens (toren Bolero) van het project Sonate City Apartments.

“De torens Adagio en Bolero van de Sonate City Apartments liggen midden in centrum Den Haag”

Het project draagt bij aan de ambitie van de gemeente Den Haag om meer woningen te realiseren voor haar bewoners en de levendigheid van het stadscentrum te vergroten.

Middenhuur segment

Naast de 188 appartementen in toren Bolero zullen in het derde kwartaal van 2023 nog eens 268 appartementen opgeleverd worden in de nabijgelegen toren Adagio. Deze appartementen zijn eveneens bestemd voor het middenhuur segment van Den Haag.

Haagse woningvoorraad

Wethouder Anne Mulder: ”Ik ben ontzettend blij dat we deze appartementen kunnen toevoegen aan de Haagse woningvoorraad. Dit is keihard nodig. De variatie aan woningtypes is wat dit project zo bijzonder maakt. Deze variatie biedt verschillende huizenzoekers kansen in de gemeente Den Haag op een woning.”

Central Innovation District

Ook de locatie is erg bijzonder, de binnenstad, het station Den Haag Centraal en het onlangs geopende Amare liggen op loopafstand. De torens Adagio en Bolero liggen namelijk midden in het centrum van Den Haag. De nieuwbouw aan de Schedeldoekshaven is onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling, het Central Innovation District.

 

Advertisment ad adsense adlogger