Specialist in grondverzet

Van Oostrum Westbroek

Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenomeerd bedrijf dat al sinds 1968 in Westbroek gevestigd is. Inmiddels staat de tweede generatie Van Oostrum aan het roer en wordt er met 27 werknemers elke dag met toewijding voor het vak aan diverse projecten rondom Utrecht en Hilversum gewerkt.

Deze specialist op het gebied van infra- en cultuurtechnische werkzaamheden is van alle markten thuis. Grondwerken, baggerwerken, rioleringswerken, sloopwerken, wegenbouw, waterbouw, bosbouw en gladheidsbestrijding zijn een greep uit de core business van de organisatie. Daarnaast beschikt Van Oostrum ook over een uitgebreid verhuurprogramma van grondverzetmachines. Al het materiaal is in eigen beheer. Dat maakt van het bedrijf een sterke onafhankelijke partner. In het machinepark staan onder andere zeventien kranen, vier vrachtwagens, drie shovels, zeven tractoren en zes dumpers. Ook het onderhoud van deze machines is in eigen beheer.

Projecten

Sinds de start door Van Oostrum senior in 1968 zijn de activiteiten de afgelopen jaren flink uitgebreid. Wat begon als bedrijf dat voornamelijk loonwerk verrichtte, is het anno 2014 een erkend leerbedrijf dat sinds 1995 ook zelf is gaan aannemen en zeer actief is in het verhuren van machines aan de grote spelers in de markt. Van Oostrum is werkzaam in opdracht van diverse gemeenten en waterstaten in een straal van 50 kilometer rondom Westbroek. In 2011 tot 2013 hebben zij grond ontgraven, baggerwerkzaamheden uitgevoerd en stuwen geplaatst in natuurgebied ‘De Bovenlanden’ in Nieuwkoop in opdracht van Dienst Landelijk Gebied. De gemeente Zeist gaf de opdracht tot het bouwrijp maken van de wijk Kerckebosch in Zeist. Het Nieuwerhoekplein in Soest is door het bedrijf gereconstrueert en in opdracht van het Goois Natuurreservaat zijn er ecologische verbindingen aangebracht op de Hoorneboegse heide in Hilversum.
Op dit moment wordt er in de provincie Utrecht gewerkt aan gladheidsbestrijding. Een project dat nog tot 2019 loopt. Daarnaast is het bedrijf actief in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West om een groene asverbinding in de Osdorperbovenpolder aan te leggen. Ook het waterschap Vallei en Veluwe staat in de portefeuille genoteerd. Zij hebben Van Oostrum in de arm genomen voor het project ‘kadeverbetering in de Soesterpolders’.

Certificering

Uiteraard heeft Van Oostrum de nodige certificaties in huis. VCA**, BRL SIKB 7000 Protocol 7001 Landbodem saneringen en Protocol 7003 Waterbodem saneringen en ISO 9001 zijn behaald. Dit jaar mag daar ook de CO2 foodprint 5 aan toegevoegd worden. Kijk op onze site voor een beeldend overzicht van de diverse projecten.

Burg. Huydercoperweg 32
3615 AD Westbroek
T 0346-281443
F 0346-282137
E info@van-oostrum.nl
Van Oostrum Westbroek b.v.

Advertisment ad adsense adlogger