Verlichting is onze sport, Strago Electro

Strago Electro

Bij Strago gaat het om electro. Electro in de breedste zin van het woord. Dat is wie wij zijn, en wat wij doen. Wij streven niet alleen naar de hoogst haalbare kwaliteit en service voor onze producten en diensten, maar ook denken wij probleemoplossend en behandelen wij elke klant met aandacht en respect.

Strago is sinds 1957 een elektrotechnisch installatiebedrijf. In de loop der tijd zijn wij uitgebreid en zijn de verschillende disciplines, waaronder sportveldverlichting, binnen de elektrotechniek ontplooid. Dat sporten belangrijk is dat heeft anno 2015 geen verdere uitleg meer nodig. Maar omdat de sportvelden niet goedkoop zijn is het van belang dat zodra de schemering invalt er verlichting aanwezig is, zodat ook in de donkere avonduren gebruik kan worden gemaakt van de kostbare velden. Strago Electro Installatietechniek heeft die ervaring en is sinds 1969 gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van nationale en internationale sportaccommodaties. Onze materialen zijn speciaal ontworpen voor het verlichten van buitensport­accommodaties en voldoen aan de hoogste normen en eisen. Bij het ontwerp wordt er bovendien altijd uitgegaan van de aanbevelingen van de NOC*NSF, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde en de relevante sportbonden. Op die manier kan de klant er zeker van zijn dat de lichtinstallaties op de velden aan alle eisen voldoen. Momenteel zijn er zo’n vijfhonderd clubs die gebruik maken van onze verlichting.

The Touch of Strago

Daarnaast hebben wij The Touch of Strago ontworpen. Een speciaal ontworpen besturingssysteem voor de sportveldverlichting. Met The Touch of Strago kunt u de verlichting op een baan in- en uitschakelen. Het touchscreen is makkelijk te bedienen en erg overzichtelijk. Bij het inschakelen van de verlichting wordt, afhankelijk van het aanwezige vermogen, de verlichting stap voor stap ingeschakeld. Hierdoor worden de hoge piekstromen en de extra bijkomende kosten voor energie voorkomen.

Expertise

Wij passen onze expertise toe in marktsegmenten zoals sport­veldverlichting, scheepsinstallaties, panelenbouw, machinebouw en zonne-energie. Zowel hoofdverdelers, besturingspanelen en touch­screens worden geheel in ons eigen beheer ontworpen, ge­assembleerd en gemonteerd. Het aanleggen van portveldverlichtingsinstallaties is nauwkeurig werk en stelt bijzondere eisen. Om te controleren of er sprake is van lichthinder van de sportvelden is het mogelijk dat we vooraf lichtberekeningen maken.

Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem
T 0183 632 955
info@strago.nl
www.strago.nl


De disciplines van Strago Electro

  • Duurzame energie
  • Scheepsinstallaties
  • Installatietechniek
  • Sportveldverlichting
  • The touch of Strago
  • Machinebouw
  • Panelenbouw
Advertisment ad adsense adlogger