Eerste lichtcongres van Nederland

Eerste lichtcongres van Nederland

Op woensdag 15 juni 2016 organiseert Verlichting2015 in de Euretco Hoevelaken een lichtcongres dat specifiek gaat over binnenverlichting. Het is voor het eerst in Nederland dat dit onderwerp centraal staat tijdens een congres. Verlichting specialisten komen bijeen om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van decoratieve en technische verlichting te tonen.

De organisator, Verlichting2015, is de evenemententak van de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde. Het is voor het eerst dat zoveel verlichting specialisten bijeen komen om de laatste trends en ontwikkelingen in de technische en decoratieve binnenverlichting te ervaren. Het congres vindt plaats in Euretco Hoevelaken.

Lichtcongres

Het lichtcongres wil bezoekers een beeld geven van de essentials van goede binnenverlichting. Een goed lichtontwerp, de juiste keuze van led’s en optimaal gebruik van daglicht zijn thema’s die relevant zijn voor ieder gebouw, zeker met de huidige ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing. Ook wordt er aandacht besteed aan de Indoor toepassing van “Smart Lighting”. Een ander onderwerp is de gezondheidseffecten van individuele en werktijdafhankelijke verlichting in kantoortuinen.

Open bedrijvenmarkt

Naast presentaties staat een open bedrijvenmarkt tot ‘s avonds half negen op het programma. Hier staan diverse binnenverlichting producten in de spotlights en is er ruimte elkaar te ontmoeten en te netwerken. Deze bedrijvenmarkt tot ‘s avonds half negen open. Exposanten hebben hiermee de gelegenheid ook eigen relaties uit te nodigen. Het congres is bedoeld voor iedereen uit de binnenverlichtingsbranche: leveranciers, ontwerpers, adviseurs, architecten, facilitair managers, fabrikanten, ambtenaren en eindgebruikers van binnenverlichting.

Advertisment ad adsense adlogger