Nieuwe hoofdredacteur mediaplatform B+U

Portret Gerard Hoofdredacteur

Gerard Vos is met ingang van 1 januari 2019 hoofdredacteur van B+U, Bouw en Uitvoering, een uitgave van de APR Media Groep.

Met ingang van 2019 hoofdredacteur

Platform

Bouw en Uitvoering, ruim vijftig jaar oud, is het mediaplatform voor de bouw over o.a. woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw, ruimtelijke ordening, infra en milieubeheer. Gerard Vos gaat zich als hoofdredacteur – en met het bestaande team – bezighouden met de vaktitel en het digitale platform. Gezamenlijk bouwen zij het platform verder uit.

Pro

Vos is een bekende professional in de bouwjournalistiek en bouw-mediawereld. Zo was hij onder andere eindredacteur van het tijdschrift BOUW en uitgever van het praktijkhandboek Duurzaam Bouwen. Daarnaast is hij mede-oprichter van het platform Duurzaam Gebouwd.

Vandaag de dag helpt hij met Imago Bouwers bedrijven die zich duurzaam willen profileren. Vos blijft naast het hoofdredacteurschap voor B+U onder andere werkzaam als projectmanager van Active House. Vos: “Ik schrijf al enkele jaren met veel plezier voor Bouw en Uitvoering. Prachtig dat ik nu de kans krijg om mijn kennis en ervaring in te zetten voor dit platform.”

Welkom

Uitgever Jaco Otto van APR Media Groep: “Wij zijn blij dat Gerard Vos het team en B+U platform komt versterken. Zijn hoofdredacteurschap is een welkome aanvulling en een mooie bestendiging van onze samenwerking. Zijn gewaardeerde professionaliteit sluit goed aan bij ons platform, de veranderingen en kansen in de bouw en daaraan gerelateerde vakmedia.”

Bouw en Uitvoering is mediaplatform voor de bouw breed. B+U verschijnt als vakblad en via digitale platforms.

Advertisment ad adsense adlogger