Kennisplatform BouwActueel

BouwActueel

Bouwend Nederland heeft, in samenwerking met het EIB, een nieuw kennisplatform gelanceerd: BouwActueel. Het brengt alle relevante markt- en bedrijfsvoeringsinformatie voor leden samen. U krijgt als lid kosteloos toegang tot overzichten van recente ontwikkelingen, prognoses en kengetallen, niet alleen op landelijk niveau maar ook op dat van uw eigen regio.

BouwActueel biedt verder de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties te vergelijken, voor algemene kosten, bedrijfseconomische resultaten en arbeidsgerelateerde onderwerpen zoals ziekteverzuim. Op de site treft u infographics en vergelijkingstools waarmee u in één oogopslag ziet of uw bedrijf beter of slechter presteert dan de concurrent.

De lancering van BouwActueel vormt het startsignaal voor de doorontwikkeling van het Feiten & Cijfers-onderdeel op www.bouwendnederland.nl. Hierbij ontsluit de vereniging geleidelijk ook statistieken van andere bronnen. Centraal staat de behoefte van leden en de praktische vertaling van de feiten en cijfers naar het gebruik in de bedrijfsvoering. In dit kader wordt een ledenpanel geformeerd en zijn ondersteunende activiteiten georganiseerd.

Inloggen als Bouwend Nederland lid kunt u hier.

Advertisment ad adsense adlogger