Verwachtingen bouwproductie en werkgelegenheid 2018-2023

Verwachtingen bouwproductie en werkgelegenheid 2018-2023

Tijdens de EIB-bijeenkomst op 25 januari worden de ‘Verwachtingen bouwproductie en werkgelegenheid 2018-2023’ gepresenteerd. Vervolgens zal in een paneldebat worden stilgestaan bij het ‘Klimaatbeleid en de gevolgen voor de bouwopgave’.

Het congres ‘Verwachtingen bouwproductie en werkgelegenheid 2018-2023’vindt plaats op donderdagmiddag 25 januari 2018 in het DeLaMar Theater in Amsterdam

Taco van Hoek, directeur EIB gaat deze middag nader in op de ‘Verwachtingen bouwproductie en werkgelegenheid’’. Ook zal er een paneldebat plaatsvinden met als onderwerp ‘Klimaatbeleid en de gevolgen voor de bouwopgave’. Dit debat zal plaatsvinden onder de bezielende leiding van Sven Kockelmann.

Sprekers deze dag

– Hans Biesheuvel, Voorzitter ONL voor Ondernemers
– Ed Nijpels, Voorzitter Commissie Borging Energieakkoord
– Adri Bom, Gedeputeerde Ruimtelijk Ordening en Wonen, provincie Zuid-Holland
– Rob van Wingerden, Voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke BAM Groep
– Lot van Hooijdonk, Wethouder Duurzaamheid en Milieu, gemeente Utrecht

Aanmelden kan via de link EIB-Bijeenkomst 25 januari

Over het EIB

Het EIB geeft economisch inzicht en analyseert ontwikkelingen in de bouw en gebouwde omgeving. Het EIB werkt vanuit een wetenschappelijke grondslag, maar is vooral een betrokken, praktisch ingestelde organisatie die op conceptueel niveau kan meedenken. Het EIB maakt ingewikkelde vraagstukken helder, met onderzoek en analyses die (beleids)beslissingen onderbouwen en versterken. Publicaties van onderzoeksresultaten van het EIB spelen bij de ontwikkelingen in de bouw vaak een rol van betekenis.

Advertisment ad adsense adlogger