Samenwerking installatiesector voor kennisoverdracht

Samenwerking installatiesector voor kennisoverdracht

TVVL en ISSO vinden elkaar in de ambitie de installatiesector te ondersteunen bij technische ontwikkelingen en innovaties. De vraag aan onze sector verandert en om ook in de toekomst van meerwaarde te zijn, slaan zij de handen ineen.

Publicaties, instructieboeken, rekentools, whitepapers en checklists raadplegen

Kennisbank

Cursisten van TVVL krijgen toegang tot alle ISSO-kennis via kennisbank.isso.nl. Ze kunnen onder andere ISSO-publicaties, kleintjes, instructieboeken, BRL-en, rekentools, whitepapers en checklists raadplegen. Gecombineerd met de TVVL-kennisbank vergemakkelijken TVVL en ISSO zo kennisdeling en kennisoverdracht.

Professionals

John Lens, directeur van TVVL, over de openstelling van de ISSO-KennisBank: “Met het vrijgeven van de ISSO-KennisBank voor TVVL-cursisten gaat een lang lopende wens van mij in vervulling namelijk stevigere samenwerking tussen ISSO en TVVL. Beide organisatie staan voor kennisoverdracht en hiermee leveren we wat ook van ons verwacht wordt: Kennis die stroomt.”
Rob van Bergen, directeur van ISSO “Er is al veel ISSO-kennis verwerkt in de TVVL-opleidingen. Nu hebben ook de cursisten ook toegang tot deze kennis. Zo worden de professionals getraind met gevalideerde kennis die ISSO met de sector heeft vastgelegd”.

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. Zij is één van de belangrijkste gespreks- en kennispartners in de technologische sector, die nadenkt over de technische uitdagingen van de toekomst. Van oorsprong gericht op gebouwgebonden installatietechniek, verbindt men inmiddels verschillende disciplines en biedt een platform, een denktank, waar kennis wordt gedeeld, ontwikkeld en overgedragen.

ISSO voorziet de (aankomend) professional in de installatietechniek van praktische kennis. Zo is kennis speciaal ontwikkeld voor, installateurs, adviseurs, ontwerpers, gebouweigenaren, beheerders, docenten en leerlingen. Op basis van kennisvragen vanuit onder meer brancheorganisaties en overheid, ontwikkelen zij toepasbare kennis. De interactieve KennisBank van ISSO bevat meer dan tweehonderd kennisproducten, waaronder publicaties, instructieboeken en rekentools. Daarbij verzorgt ISSO kennisoverdracht met instructiebijeenkomsten, Incompany-trainingen en (gratis) webinars.

Advertisment ad adsense adlogger