Dakpan kiezen met online ontwerptool

Dakpan kiezen met online ontwerptool

Wie op zoek is naar een passende dakpan voor nieuwbouw of renovatie, vindt in de nieuwe online visualisatietool van Wienerberger een handig hulpmiddel. De architect, dakdekker of bewoner krijgt in 3 stappen in beeld hoe de gekozen dakpan er op een woning uitziet. Door een dakpan eerst online uit te proberen kunnen types en kleuren worden vergeleken en dat vereenvoudigt de keuze.

Makkelijk

De nieuwe visualisatietool van beslaat 3 stappen. Eerst kiest de gebruiker het gewenste woningtype. Alle beschikbare dakpannen worden getoond, waarna men model, kleur en – indien mogelijk – het legverband selecteert. Het resultaat is direct in beeld met een grote foto. Selecties zijn makkelijk aan te passen, want woningtypes zijn snel te wisselen om het resultaat te zien bij andere woningen. Een dakdekker toont zo op een aantrekkelijke manier aan zijn opdrachtgever wat de mogelijkheden zijn voor het dak.

Elke keuze heeft direct gevolg voor de verdere opties. Na een kleurselectie bijvoorbeeld worden alleen de dakpannen getoond die in die kleur ook werkelijk beschikbaar zijn. Een selectie kan ook geprint en gedeeld worden.

Aanvulling online tools

De nieuwe applicatie is de eerste stap naar de keuze van een passende dakpan en vult de al bestaande online tools van het bedrijf logisch aan. Zo zijn alle Koramic-dakpannen op de site te bekijken inclusief uitgebreide technische informatie. Is de keuze gemaakt, dan is met de Koramic-dakplanner eenvoudig de benodigde hoeveelheid dakpannen, hulpstukken en daktoebehoren te berekenen.

Advertisment ad adsense adlogger