Circulaire bouwprojecten gezocht

Gezocht: circulaire bouwprojecten

Voor een publicatie over circulair bouwen is het transitieteam Circulaire Bouweconomie (CBE) op zoek naar bouwprojecten waarin circulariteit in meer of mindere mate is meegenomen. Verdient jouw project een plek?

Circulaire bouwprojecten: Verdient jouw project een plek bij de circulaire top 25?

In de publicatie is er ruim aandacht voor de mooiste, inspirerende voorbeeldprojecten. We willen met de publicatie de hele bouwkolom, zowel vraag- als aanbodkant, inspireren om zelf aan de slag te gaan met circulair bouwen. Want circulair bouwen is the next big thing en ieder stapje – hoe groot ook – is er één.

Doe mee

Ben je ontwikkelaar, bankier, vastgoedeigenaar, adviseur, architect, constructeur of (ontwikkelend) bouwbedrijf? Doe mee en wie weet verdient jouw project een plek bij de circulaire topprojecten van Nederland!

Voorwaarden

– Het project is opgeleverd in 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019.
– Het betreft een project uit de woning- of utiliteitsbouw.

Inzenden

Vertel in het kort waarom het project bijzonder is en welke circulaire aspecten zijn meegenomen in het project. Er worden in totaal 25 voorbeeldprojecten geselecteerd.

Stuur auteur Gerard Vos een mail of neem contact met hem op via 06 446 996 77. Inzenden is mogelijk tot half oktober 2019.

CBE?
Lees hier meer over transitieteam Circulaire Bouweconomie

Advertisment ad adsense adlogger