2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek BV

Allrounder in de verkeerstechniek

Met meer dan twintig jaar ervaring in de verkeerstechniek, startte Rudy Torn Broers in 2010 met zijn bedrijf 2TB Verkeerstechniek BV. Het bedrijf is met zes man sterk een klein, flexibel en krachtig bedrijf dat snel schakelt en meteen levert. Vandaag gebeld, vandaag geleverd is dan ook een van de belangrijkste kernwaarden binnen 2TB Verkeerstechniek.

Dat 2TB Verkeerstechniek een veelzijdig bedrijf is blijkt wel uit de verschillende diensten die zij aanbieden om een vlotte en veilige verkeersdoorstroming bij wegwerkzaamheden op niet-autosnelwegen te verzorgen. 2TB Verkeerstechniek verhuurt en plaatst borden voor omleidingen of wegafzettingen volgens de heersende wettelijke regelgeving. Daarnaast verhuren, plaatsen en verzorgen zij de afvoer van verkeersborden en verkeersafzettingen en verkopen zij vanuit hun webshop een breed assortiment aan stratenmakers- en hoveniersgereedschappen. 2TB Verkeerstechniek plaatst zelf de wegbebakening en geeft de opdrachtgever tevens de mogelijkheid om deze wegbebakening aan te schaffen. Omdat het bedrijf korte communicatielijnen hanteert is het mogelijk om snel en adequaat in te spelen op specifieke wensen of veranderende situaties. Afspraak is afspraak en die wordt altijd nagekomen. Voor de belettering van de borden heeft 2TB Verkeerstechniek een speciale afdeling in huis. Alle teksten (uiteraard binnen bepaalde afmetingen) zijn mogelijk. 2TB Verkeerstechniek monteert en demonteert de verhuurde producten en dit wordt gedaan door monteurs die een certificaat VCA en Veilig Werken Langs de Weg hebben. Daarbij hebben ze de beschikking over speciaal aangepaste bussen om alles zo snel en veilig mogelijk langs de weg te plaatsen.

Verkeersregelinstallaties

De FMC-N verkeersregelinstallatie van Fabema is het pronkstuk uit het aanbod aan verkeerslichten van 2TB Verkeerstechniek. De FMC-N kan ingezet worden op diverse locaties en in verschillende opstellingen. Daarnaast zijn er tientallen radiografische verkeerslichten van Fabema voorhanden voor kortdurende werkzaamheden. Het bedrijf levert op aanvraag een ontwerp voor een tijdelijk verkeerslichtenplan waar de ontruimingstijden op weergegeven zijn. Dit ontwerp wordt vervolgens ingelezen in de verkeersregelinstallatie.

Mobiele verlichting en Camerabewaking

Nieuw bij 2TB is de unit tbv Mobiele verlichting en uit te breiden met camera’s voor bewaking of toezicht. De ballonverlichting is een 600 watt ledlamp met een lichtopbrengst van 56000 lumen en kan daarmee een oppervlakte van +/- 2500 m2 verlichten. De ballonverlichting geeft een 360° licht zonder schaduw. Het geheel zit in een stalen unit met een afmeting van l.120 x b.120 x h.253. De uitschuifbare mast kan tot een hoogte van 6,5 m.

Advies

Het bedrijf is naast het plaatsen van verkeersinstallaties ook sterk in het geven van advies op maat. 2TB Verkeerstechniek adviseert bij het zoeken naar een passende oplossing betreffende de tijdelijke verkeersmaatregelen. Het advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij centraal. Op basis van de wensen en het advies wordt er een passend verkeersplan ontworpen en opgesteld.

Projecten

2TB Verkeerstechniek heeft diverse projecten voor grote partijen in de gas-, water- en lichtbranche met succes afgerond. Maar juist op de kleinschalige projecten zijn zij sterk. Het bedrijf rondt duizenden projecten per jaar af en is van plan zich nog breder in de markt te zetten. Alles wordt ook uitgevoerd met eigen middelen zodat de opdrachtgever totaal ontzorgd wordt. Veiligheid is waar het de komende jaren bij 2TB Verkeerstechniek om draait, daar ligt de focus. Met trots hebben zij de certificeringen *NEN -EN – ISO 9001:2008, *VGM Checklist Aannemers, VCA* 2008/05 behaald. Tevens is al het personeel in bezit van een diploma verkeersmaatregelen. Kijk op: www.2TB.nl voor meer informatie en de webshop.

Spinderweg 9
6713 HR Ede
T 0318 – 830 333
I www.2TB.nl

Advertisment ad adsense adlogger