Prefab Beton Soest

Prefab Beton Soest

Producent van betonnen bouwelementen

Prefab Beton Soest is fabrikant van betonnen bouwelementen zoals balkons, galerijen, kolommen, trappen en ook sierbeton. In principe kan het bedrijf dankzij het uiterst moderne productieproces allerlei betonelementen produceren tot een maximaal gewicht van vijfentwintig ton per element. De onderneming heeft ook zowel een eigen modelmakerij als een betonijzervlechterij en kan het hele traject in eigen beheer realiseren. Prefab Beton Soest is aangesloten bij de Bond van Fabrikanten en daarnaast bezit de onderneming zowel het KOMO-attest met productiecertificaat als het NEN-, NL-BSB- en FPC-certificaat.

Het bedrijf is in 1969 door de heer B. Lenarduzzi sr. opgericht als eenmansbedrijf. De eerste twee jaar produceerde hij uitsluitend kleine elementen; daarna stapte hij over op de fabricage van prefabvloerelementen. Sinds 1980 produceert Prefab Beton Soest het huidige programma.

De onderneming is gevestigd op het bedrijventerrein De Grachten en heeft daar de beschikking over een moderne werkplaats met een groot buitenterrein.

Werkterrein

De leiding van het bedrijf is tegenwoordig in handen van de heer B.M. Lenarduzzi. Er zijn twaalf medewerkers landelijk actief met het accent op Midden- en Noord-Nederland. Tot de dienstverlening behoren behalve de productie, onder meer voorlichting, ­advisering en begeleiding van de projecten. Dit geschiedt door een vast team van medewerkers onder leiding van de directeur. De onderneming werkt samen met een modern tekenbureau waardoor BIM/3D-­tekenen mogelijk is. Hier worden tekeningen uitgewerkt tot productie­tekeningen.

Opdrachtgevers

Prefab Beton Soest werkt zowel direct als indirect in opdracht van aannemers, advies- en ingenieursbureaus en vastgoedbedrijven. Incidenteel worden kleine kunstobjecten in opdracht van architecten vervaardigd. Het bedrijf onderhoudt goede contacten met onder meer de (semi)overheid en diverse woningcorporaties; ongeveer 65 procent van de opdrachten wordt voor deze doelgroep uitgevoerd. De opdrachtgevers waarderen de sterke punten van het bedrijf: de strakke organisatie met korte communicatielijnen, de grote mate van flexibiliteit en de mogelijkheid om het gehele werk in eigen beheer – turnkey – uit te voeren.

Projecten

Een paar voorbeelden van projecten zijn balkons met meegestorte steenstrips, galerijen en kolommen voor Stadionplein te Amsterdam. Balken, trappen en bordessen voor Cascadepark te Almere. Liftwanden, loggia, galerijen en balkons voor 28 app. Remise te Haarlem. Balkons, galerijen, wanden, trappen en bordessen voor projecten in Zwolle-44 app. Hogenkampseweg, Waddinxveen-“de Driehoek” en Alkmaar-Spiegelbuurt. Een grote trap voor het strand in IJmuiden. Zitbankjes en wanden in Utrecht/Terwijde.

Postbus 149
3760 AC Soest
T 035 602 30 55
F 035 602 59 22
I www.prefabbetonsoest.nl

Advertisment ad adsense adlogger