40 jaar kwaliteit en vakmanschap

Dolfsma Dakbedekking

Dolfsma Dakbedekkingen

Dolfsma Dakbedekkingen bestaat in mei veertig jaar. Dat is zeker iets om trots op te wezen. In voor- en tegenspoed hield het bedrijf zich strak aan kernwaarden als kwaliteit en vakmanschap. Dankzij die vasthoudendheid mag er nu feest worden gevierd. 40 jaar kwaliteit en vakmanschap.

Johan Boeve en Henk Overhein leiden de van origine Kampense onderneming, die ook is gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelbekleding. “Al sinds de oprichting in 1975 door Pieter Dolfsma leveren onze vaklieden gedegen dakwerk”, vertelt Boeve. “We willen dat onze opdrachtgevers langjarig kunnen vertrouwen op de zekerheid van een robuust, veilig en waterdicht dak. Daarom werken we vrijwel uitsluitend met eigen, goed geschoolde vakmedewerkers die goed op de hoogte zijn van de jongste ontwikkelingen. Gecombineerd met de toepassing van de beste, duurzame materialen levert dat steeds weer waterdicht en naadloos gemonteerde topdaken op die wel 30 jaar meekunnen.”

Unieke eigen vakwerkplaats

Het ultieme bewijs voor het vakmanschap van Dolfsma is volgens Overhein de eigen vakwerkplaats met las- en zetafdeling. “Om optimaal controle te houden over de kwaliteit die we onze klanten willen bieden, voeren we precisiewerk liever in eigen beheer uit”, zegt hij. “In de vakwerkplaats produceren we exact op maat de materialen die voor uw dak nodig zijn: van afvoeren tot goten, dak­kappen en boeien, afdichtingen en gevelbekledingen. Dolfsma heeft tevens een eigen opslagmagazijn en een eigen vrachtwagen met laadkraan. De levertijd wordt hiermee aanzienlijk verkort en de kans op verkeerde leveringen is nihil.”

Dakmerk

Dankzij alle aandacht voor kwaliteit en vakwerk mag Dolfsma Dakbedekkingen het keurmerk Dakmerk voeren. “Slechts een selecte groep van bedrijven voldoet aan de zeer strenge keurmerkeisen”, zegt Overhein, “maar gelukkig weten we bij inspecties en klant­tevredenheidsonderzoek steeds goede scores te behalen. Daar zijn we scherp op en onze klanten profiteren er extra van. Via het Dakmerk Waarborgfonds krijgen onze opdrachtgevers namelijk 100 procent opleveringsgarantie en 10 jaar verzekerde garantie op waterdichtheid. Zo komen zij zowel financieel als technisch nooit voor onaangename verrassingen te staan.”
Dolfsma verzorgt de montage en het onderhoud van daken en gevels voor tal van aansprekende, bedrijven, aannemers, overheidsinstanties en woningcorporaties. Voor vrijwel alle soorten dakbedekkingen kunnen zij bij Dolfsma terecht: van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, tot shingles en metalen dak- en gevelbekleding. Onlangs realiseerde Dolfsma voor bouwbedrijf Heijmans het dak van een asielzoekerscentrum en bij het ministerie van Defensie heeft Dolfsma het onderhoud van diverse kazernes bij Dolfsma in beheer. Ook complexe groendaken zijn een kolfje naar de hand van Dolfsma. Boeve: “In opdracht van Trebbe-Hegeman hebben we voor de Hogeschool Windesheim in Zwolle een daktuin van 6600 m2 aangebracht, geheel voorzien van daktuintegels en intensieve begroeiing. Door samen te werken met de materiaalleveranciers Wedeflex en Copijn konden we zelfs een all-in verzekerde garantie afgeven zodat de opdrachtgever zorgeloos van de daktuin kan genieten.”

Haatlanderdijk 57
8263 AP Kampen
T 038 – 3316565
F 038 – 3323887
www.dolfsma.nl

Advertisment ad adsense adlogger