RGN biedt het beste uit twee werelden

Hoogwerker-salvage-na-calamiteit-NN-16-10-2014

Reconditioneringsgroep Nederland (RGN) is een coöperatie die uit zes ondernemers en 17 vestigingen bestaat. Elke dag zetten honderden goed opgeleide specialisten zich in en bieden landelijk het totale pakket aan reconditionerings- en herstelwerkzaamheden aan tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. RGN biedt het beste uit twee werelden.

Door hun grote omvang en de kennis die volop aanwezig is, kan RGN de opdrachtgevers een totaalpakket aan reinigings- en hersteldiensten aanbieden op een zeer breed terrein. Het palet aan diensten omvat de volgende werkzaamheden.

  • Asbestsanering

Asbestsanering en bijbehorende sloopwerkzaamheden zijn zeer specialistische werkzaamheden waaraan hoge eisen worden gesteld. De projectbegeleiding op hbo-niveau beschikt over DTA gediplomeerd personeel (Deskundig Toezichthouder Asbest). Het materiaal en de speciale asbestunits voldoen aan alle eisen volgens de wettelijke voorschriften en Arbobesluit.

  • Brand- en roetreiniging

De RGN-bedrijven kennen allemaal de noodzaak van snelle en correcte actie op het gebied van brandschade en het daarop volgende reconditioneren van goederen en opstallen. RGN doet er alles aan om de gedupeerden zo snel mogelijk door het proces te begeleiden.

  • Bouwkundig herstel

RGN verzorgt ook het herstelwerk aan inboedel en opstallen. Het bedrijf biedt een vakkundige reparatie van alle beschadigde onderdelen zoals stucwerk, schilderwerk, timmerwerk en overige bouwkundige werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

  • Calamiteitenservice

Bij calamiteiten zoals brand-, water- en stormschade is het van groot belang direct schadebeperkende maatregelen te treffen. Voor dit specialistisch werk worden de RGN regiobedrijven ingeschakeld via brandweer en Stichting Salvage. De regiobedrijven beschikken over Salvage-units en Salvagebussen met afdek- en afdichtmaterialen, meetapparatuur, corrosiewerende middelen, droogapparatuur, reinigingsmiddelen, handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, pompen, ventilatieapparatuur enzovoort.

  • Facilitaire dienstverlening

Vanuit hun achtergrond van specialistische reiniging zijn nagenoeg alle aangesloten regiobedrijven volledig geoutilleerd als schoonmaakorganisatie en facilitair bedrijf ten behoeve van gebouwenonderhoud.

  • Industriële- en gevelreiniging

Adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en apparatuur levert niet alleen een schone werkomgeving op voor het personeel, het verkleint ook de kans op storingen in de productie. RGN maakt samen met de opdrachtgever een plan van aanpak voordat zij aan het werk gaan.

  • Opslagfaciliteiten

RGN beschikt over opslagboxen waarin per gedupeerde de inventaris of inboedel wordt opgeslagen. Altijd duidelijk gekenmerkt en toegankelijk voor de gedupeerde. De opslag geschiedt geconditioneerd, dat wil zeggen dat de temperatuur en vochtigheidsgraad is afgestemd op de aard van de opgeslagen artikelen. Het bedrijf is volledig verzekerd voor eventueel verlies aan derden.

  • Specialistische reiniging

De sector specialistische reiniging is bekend met alle methodes om objecten schoon te maken. Dit kan uiteenlopen van het reinigen van gevels tot het reinigen van tapijt en andersoortige moeilijk schoon te maken objecten.

  • Textielreiniging

RGN beschikt over een eigen stomerij waarin alle soorten textiel gereinigd kunnen worden. Door middel van moderne chemische reinigingstechnieken en wasinstallaties kunnen de meeste vlekken adequaat verwijderd worden.

  • Waterschade

RGN kan waterschade en vervolgschade beperken en snel oplossen. De inboedel wordt boven de waterlijn geplaatst, of in zijn geheel vervoerd naar een locatie waar de schade of vervuiling verholpen kan worden. Speciale droogkamers zorgen ervoor dat de goederen snel weer bruikbaar zijn en de schade beperkt blijft. Ook kelders en grote bedrijfsruimten kunnen door middel van pompen weer droog gemaakt worden.

Kracht

De kracht van RGN ligt in het feit dat zij landelijk opereren maar wel met lokale inborst. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers die de cultuur van hun eigen regio kennen als hun broekzak. Zij spreken de taal van de mensen uit hun regio en kunnen calamiteiten daarmee sneller en adequater oplossen. Iedere ondernemer heeft zijn eigen specialisme, die hij voor de gehele RGN kan inzetten, en kan daarmee net dat beetje extra service geven waar de organisatie om bekend staat. Alle kwaliteits- en veiligheidmanagementsystemen zijn gecertificeerd conform de eisen van ISO 9001: 3000 en VCA.

Droogtechniek

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. In samenwerking met Klimarent – een van de grootste spelers op het gebied van specialistisch drogen – biedt RGN onder de naam RGN Droogtechniek een breed pakket aan pragmatische diensten aan. Door deze samenwerking kan men vanaf nu bij zowel Klimarent als RGN terecht bij calamiteiten, waterschade, lekdetectie, traditioneel drogen en andere bijzondere omstandigheden. Het is een win/win situatie aangezien Klimarent veel kennis heeft van de bouwsector en RGN juist veel ervaring in de verzekeringsbranche. Nu kunnen beide branches volledig bediend worden.

Kijk op: www.rgndroogtechniek.nl voor meer voordelen.

Een andere nieuwe ontwikkeling is het slimmer gebruiken van social media in de vorm van een innovatieve app. Met deze app is directe communicatie waar dan ook mogelijk en hiermee zet RGN zich nog meer op de kaart.

Nederland
De Aaldor 17a
4191 PC Geldermalsen
T 085-4890700
T 0800-callrgn
www.rgn.nu

Advertisment ad adsense adlogger