Specialist pur sang

  • Slurink Specialistische Infra 1

Kunstwerken spelen een belangrijke rol in de infrastructuur van het Nederlandse wegennet. Dat weet Slurink Specialistische Infra (SSI) als geen ander. Het door de heren W. Slurink Sr en J. Slurink Jr aangestuurde bedrijf heeft veel kennis en ervaring met complexe en gedetailleerde bouwkundige constructies en kunstwerken. Specialist pur sang.

Het bedrijf is geheel zelfstandig opererend in de branche, waarin Witte Slurink zijn sporen in de afgelopen 25 jaar heeft verdiend in de specialistische wegenbouw bij grote aannemersbedrijven en als zelfstandig ondernemer. Zijn specialisatie is het ontwikkelen en realiseren van berijdbare betonbeschermingsconstructies en het vervangen van voegconstructies. Johannes Slurink deed zijn kennis op bij aansprekende landelijk opererende aannemingsbedrijven. De technische, financiële en kwalitatieve realisatie van de projecten behoren tot zijn dagelijkse activiteiten in het bedrijf. Slurink Specialistische Infra is van vele markten thuis en heeft daardoor veel kennis van zaken van diverse disciplines. Zowel van asfalt als van kunststof. De activiteiten van het bedrijf beslaan de volgende werkzaamheden: Betonreparatie, voegwerken en constructies, gietasfalt, combinatiedeklagen, betonprint, voeg- en dilatatieconstructies en kunstwerkversteviging.

Kwaliteit

Het bedrijf opereert zowel nationaal als internationaal en heeft in de afgelopen jaren een stevige solide klantenportefeuille opgebouwd. Kwaliteit leveren staat bij SSI voorop en mocht er zich een probleem voordoen, dan wordt er gedacht in oplossingen. Naast Slurink senior en junior werken er vijf tot tien personen extra in vaste groepen aan de gesignaleerde problemen bij infrastructurele werken in de wegenbouw. Van advies tot levering, voor het gehele traject kunt u bij de organisatie terecht. Door als (hoofd)aannemer te werken volgens de VCA**-norm (versie 2004/04) garandeert SSI de zorg voor de veiligheid van het personeel en besteden ze zorg en aandacht aan het milieu. tevens is het bedrijf in het bezit van de ISO 9001 en BRC Beton certificatie. Slurink Specialistische Infra hecht veel waarde aan hun behaalde certificeringen. De procedures, formulieren en instructies die hier een belangrijke bijdrage aan leveren, zijn opgenomen in hun KAM (kwaliteit-, arbo- en milieu) systeem.

Projecten

Een recent project van SSI – in samenwerking met Dura Vermeer Infra – is het waterdicht afwerken van de dilatatievoegen op perrons op het centraal station in Arnhem. Maar door de jaren heen heeft Slurink Specialistische Infra veel projecten tot tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. In opdracht van de Gemeente Utrecht werd het parkeerdek Zevenwouden geheel waterdicht afgewerkt en volledig van gietasfalt voorzien. In opdracht van het NTP is het zwaarbelaste 4000 m2 Ikea terrein in Zwolle voorzien van een combinatiedeklaag. De brug bij Muiden langs de A1 werd in opdracht van Rijkswaterstaat machinaal van gietasfalt voorzien. Ook de gemeente Leiden deed beroep op Slurink Specialistische Infra en vroeg hen de brug Molen de Valk in het centrum te renoveren. De stalen elementen waren volledig versleten en onvoldoende stroef voor veilig gebruik en moesten derhalve volledig vervangen worden. Door het late tijdstip van uitvoering (oktober 2013) werd er gebruik gemaakt van een doorwerkvoorziening met temperatuur conditionering. Door het drukke verkeer rondom de werkplek werd deze klus in een weekend geklaard. Succes is een kwestie van samenwerken is dan ook niet voor niets de filosofie van de heren Slurink. Alle projecten staan uitgebreid beschreven op www.slurinkinfra.nl.

Steenweg 63
4181 AK Waardenburg
T 0418-653316
F 0418-653540
www.slurinkinfra.nl

Advertisment ad adsense adlogger