Aanneming en wegenbouw Van Rosmalen BV

Aanneming en wegenbouw Van Rosmalen BV

Familiebedrijf in hart en nieren

Al meer dan zestig jaar is Aannemingen en Wegenbouw van Rosmalen een begrip in de weg- en wegenbouw. Het is een rasecht familiebedrijf dat door Piet van Rosmalen werd opgericht. Hij begon met een klein ploegje stratenmakers, maar groeide gestaag uit tot een florerend bedrijf waar inmiddels al de derde generatie aan het roer staat.

Zestig jaar in het vak is een lange tijd. Maar ook een tijd waar je trots op mag zijn. Van Rosmalen staat voor kwaliteit en dat al zestig jaar lang. Bij hen geen loze beloften; afspraak is afspraak. Met het vaste personeel dat bestaat uit zes man enthousiaste ervaren krachten, wordt er elke dag gewerkt aan de verbetering van de infrastructuur in de provincie, in opdracht van gemeenten, overheidsinstellingen en andere bedrijven. Naast de vaste kern van zes man, werken er dagelijks gemiddeld 25 tot 30 mensen aan de diverse projecten in heel Brabant. De werkzaamheden in de grond, – weg- en waterbouw zijn zeer divers en uitgebreid. Van reconstructies en het onderhouden van de gemeentelijke wegen tot het plaatsen van verkeersregelinstallaties en werkzaamheden met betrekking tot groenvoorziening. Bij Van Rosmalen heeft het ontzorgen van hun klant de hoogste prioriteit. Het bedrijf heeft dan ook een aantal vaste kernwaarden waar zij zich strikt aan houden. Personeel en materieel is flexibel inzetbaar, er is een vast aanspreekpunt voor de klant, elk project wordt goed voorbereid, afspraken worden altijd nagekomen en al het personeel is volledig gekwalificeerd en gecertificeerd.

Certificering

Van Rosmalen houdt niet van losse eindjes en heeft haar zaken op orde. De opdrachtgever kiest immers voor kwaliteit en vakmanschap. Uiteraard voldoet Van Rosmalen aan de internationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor de aanleg van rioleringen en bestratingen. Ook voor de verhuur van personeel in de grond-, water- en wegenbouw zijn zij gecertificeerd. Dit bewijst zich in de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA** (2008/5.1).
Deze staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk dat voldoet aan de normen die beide organisaties stellen. Bij Van Rosmalen geven ze jong talent graag een kans. Zij zijn dan ook een erkend leerbedrijf en leren toekomstige wegenbouwers de kneepjes van het vak.

Projecten

Zoals gezegd is Van Rosmalen actief in heel Brabant en verricht diverse werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. Zo is het bedrijf in de arm genomen door de gemeente ‘s-Hertogenbosch voor de aanleg van de bushalte op de Pettelaarseweg in januari dit jaar en huurden zij Van Rosmalen in om de komende vier jaar al het asfalt te onderhouden in Den Bosch. De Gemeente ­Bernheze deed beroep op Van Rosmalen voor het Woonrijp maken van de Hildebrandstraat fase 1+2 te Heesch en voor het asfaltonderhoud in Bernheze zelf. Uiteraard zijn er nog vele projecten waar Van
Rosmalen haar stempel op gedrukt heeft.

Zie: www.vanrosmalenbv.nl voor beeldmateriaal en referenties.

Weidestraat 7B
5241 CA Rosmalen
T 073 – 5212 632
I www.vanrosmalenbv.nl


Kernpunten

  • Grote flexibiliteit in de inzet van personeel en materieel
  • Strakke planning en een vast ­aanspreekpunt
  • Een gedegen voorbereiding
  • Het nakomen van afspraken
  • Gekwalificeerd en gecertificeerd personeel en materieel
Advertisment ad adsense adlogger