Roadwork-Inc SmartAsfalt

Roadwork-INC

Asfalt voor de next generation

Begin 2015 is groothandel in reparatieasfalt Roadwork Inc officieel gestart met hun unieke product SmartAsfalt. Sinds de introductie van SmartAsfalt zijn gaten in het wegdek of parkeerplaats geen grote ergernissen meer, maar gedegradeerd tot kleine problemen die gemakkelijk verholpen kunnen worden.

SmartAsfalt is een kant-en-klaar asfaltproduct dat geheel uit gerecycled materiaal bestaat. Roadwork levert aan gemeenten, reparatiebedrijven en particulieren in de Benelux, Frankrijk en een deel van Duitsland. SmartAsfalt is direct gebruiksklaar, een­voudig te verwerken en zeer innovatief. Je kunt wel stellen dat het ook wel het asfalt van de nieuwe generatie genoemd mag worden.

Basisbestanddelen

De basisbestanddelen van SmartAsfalt zijn polymeren in combinatie met het gerecyclede asfalt. De plastificerende- en vorstbestendige toevoegingen maken het product uniek. SmartAsfalt is namelijk verwerkbaar bij temperaturen die uiteenlopen van -30 graden °C tot wel +40 graden °C. Het asfalt kan verwerkt worden bij lage temperaturen zonder de noodzaak eerst het te repareren gat te verwarmen, wat wel het geval is bij regulier warm asfalt. Ook kan het SmartAsfalt verwerkt worden op een nat oppervlak en kan het maandenlang worden opgeslagen, zonder verlies aan kwaliteit. De kosten voor reparatie- en aanleg van een wegdek zijn laag en er is geen zware apparatuur nodig om het gat op te vullen met SmartAsfalt. Een trilplaat of zelfs een asfaltstamper is al genoeg. SmartAsfalt is dus het hele jaar rond en onder alle weersomstandigheden te verwerken. Het product is uiterst gebruiksvriendelijk. Mensen met weinig tot geen verstand van asfalt kunnen moeiteloos met SmartAsfalt aan de slag.

Milieuvriendelijk

Door het werken met SmartAsfalt bespaart men veel geld omdat er op materiaal bespaard wordt en er geen dure speciale machines nodig zijn om het gat te dichten. Ook is het product zeer vriendelijk voor het milieu. De CO2 uitstoot is minimaal tijdens productie en er is geen restafval dat weer afgevoerd en vernietigd moet worden. Voor gemeenten is het gebruik van SmartAsfalt ideaal, aangezien de reparatieklus in minder dan een kwartier gebeurd kan zijn. De weg hoeft dus niet uren afgesloten te worden en het verkeer kan na de reparatie onmiddellijk weer van de weg gebruik maken. Dit maakt het een multi inzetbaar product dat zeer geschikt is voor sportparken, bedrijventerreinen, verenigingen, parkeerplaatsen, natuurparken, maar ook voor kleine oppervlakten zoals het straatje in de tuin, een voetpad of de oprit bij het huis.

Postbus 22
2670 AA NAALDWIJK
T 0174 – 51 00 82
I www.roadwork-inc.nlSmartAsfalt

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen preparatie vooraf
  • Geen zware machines nodig
  • Jaarrond en onder alle weersomstandigheden te verwerken
  • Er kan bespaard worden op geld, materiaal en tijd
  • Gebruiksvriendelijke verpakking
  • Lange houdbaarheid
Advertisment ad adsense adlogger