Een begrip in regio Ede, Bouwbedrijf Kreeft

De roots van Bouwbedrijf Kreeft liggen in onderhoud en renovatie voor woningcorporaties, overheid en semi-overheid. Tegenwoordig richt het bedrijf zijn pijlen ook op seriematige woningbouw, de zorg en restauratie. Met vijftig vaste medewerkers is dit middelgroot allround familiebedrijf een begrip in Ede en omgeving.

Bouwbedrijf Kreeft is actief in bouwkundig onderhoud, schadeherstel bij inbraak, storm, brand of lekkage. Maar ook in de specifieke nieuwbouw of verbouw van woningen en kantoren, scholen en bedrijfsruimtes zijn zij actief. Als laatste opereren zij 365 dagen per jaar als storingsdienst voor calamiteiten buiten kantoortijden. Het bedrijf wordt voornamelijk door professionele opdracht­gevers zoals gemeenten, Rijksvastgoedbedrijf, Defensie, woningbouwcorporaties, VvE’s en private investeerders in de arm genomen, veelal 30 kilometer rondom Ede.

Flexvalley

In samenwerking met Theo Verburg Architecten uit Ede zijn de ‘Flexvalley’ woningen ontwikkeld. Een innovatieve en duurzame conceptwoning geschikt voor (sociale) verhuur en verkoop (eigen ontwikkeling). Door veelal samen te werken met regionale onderaannemers en leveranciers waar al een langdurige relatie mee is opgebouwd kan er snel geschakeld worden in de prijsvorming en voorbereiding en worden afstemmingsproblemen tijdens de uitvoering tot een minimum beperkt. Dit concept staat vast, maar afhankelijk van de stedenbouwkundige eisen en welstand kunnen deze woningen naar gelang van de wens van de opdrachtgever gebouwd worden.

13324 Bouwbedrijf Kreeft - Restauratie Mauritskazerne

Restauratie Mauritskazerne

Restauratie

Dat het bedrijf een uitstekende reputatie heeft opgebouwd blijkt wel uit het feit dat zij zijn ingehuurd door de gemeente Ede om de Mauritskazerne volledig te restaureren. Een waar prestigeproject vindt men bij de organisatie. Momenteel zijn er vier vakmensen gestart met een vakopleiding in de restauratie en binnenkort hoopt het bedrijf het certificaat tot erkend restaurateur te ontvangen.

13324 Bouwbedrijf Kreeft - 16 woningen thuis in Heijhorst

16 woningen thuis in Heijhorst

Samenwerking

Daarnaast hebben BPD (voorheen Bouwfonds Ontwikkeling) en Bouwbedrijf Kreeft een koop- en ontwikkelingsovereenkomst gesloten met de gemeente Scherpenzeel voor de ontwikkeling van een deel van de Heijhorstlocatie in Scherpenzeel. Deze partijen hebben de gemeente in een uitgebreide selectieprocedure het beste aanbod gedaan. Op de bewuste locatie zijn BPD en Kreeft voornemens in totaal zestien koopwoningen te ontwikkelen en te realiseren.

Ontwikkelingen

Bouwbedrijf Kreeft investeert veel in nieuwe software om de diverse processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met name in het onderhoud en schadeherstel is de administratieve afwikkeling een proces wat veel tijd en aandacht vraagt. Op dit moment loopt in samenwerking met een woningbouwcorporatie een “pilot” project waarin de digitalisering van het complete proces van opdracht tot en met facturatie het einddoel is. Dit zal voor beide partijen straks een forse besparing in tijd en dus kosten moeten opleveren. Kijk voor het laatste nieuws omtrent Bouwbedrijf Kreeft op: www.bouw­bedrijfkreeft.nl

Faradaystraat 2
6718 XT Ede
T 0318-632996
F 0318-632990
www.bouw­bedrijfkreeft.nl

Advertisment ad adsense adlogger