Betonbekleding

Betonbekleding

Voor elke uitdaging een oplossing

Wie zoekt naar een betrouwbare partner in het coaten en afdichten van balkons en galerijen is bij Betonbekleding aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk de specialist in renovatie van balkons en galerijen, maar ook in daken en specialistische afdichtingen. Bij deze werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. Voor elke opdrachtgever is Betonbekleding dus een goede investering in de toekomst.

Het bedrijf werd opgericht in 2011 door Remco Goudriaan, die als ZZP’er de sprong in het diepe waagde. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een ware specialist met personeel op de loonlijst. Samen stellen zij ruim dertig opdrachtgevers per jaar tevreden en voeren zij werkzaamheden uit zoals het afdichten van dilatatievoegen en betonconstructies, en het afdichten van constructieve dilataties door middel van een lusvoeg. De opdrachtgevers van Betonbekleding bestaan uit VVE’s, aannemers en woningcorporaties. Bij Betonbekleding houden ze van een persoonlijke benadering. Elke klant is anders, maar ook elke afdichting. Daarom is elke oplossing ook uniek.

Gedegen advies

Het geven van een gedegen advies is dan ook erg belangrijk en een kernwaarde van het bedrijf. “Goed advies is het halve werk”, luidt het motto. Bij elk project wordt er gezocht naar duurzame oplossingen, aangezien maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog staat aangeschreven bij Betonbekleding. Volgens de heer Goudriaan kan zijn bedrijf veel voor de industrie betekenen in de vorm van duurzaam afdichten van betonconstructies. De producten van Betonbekleding worden namelijk altijd koud aangebracht, waardoor een heetwerk vergunning overbodig is. Alle systemen zijn chemisch resident, duurzaam, onderhoudsvrij en Betonbekleding geeft tien jaar garantie op de afdichting.

Triflex

Net als ieder mens, heeft elk gebouw bescherming nodig. Bij onvoldoende afschot kan een te grote indringing van vocht optreden in de ondergrond, waardoor beschadiging ontstaat van het oppervlak, maar ook van de gesloten leefruimte hieronder. Het Triflex afdichtingsysteem is flexibel, scheuroverbruggend en geeft weers­invloeden geen kans. De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en ze hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar. Dat betekent een veel langere levensduur voor een pand of gebouw. Dit is uiteraard gunstig voor het financiële plaatje en zorgt ervoor dat het Triflex systeem een goede investering is op lange termijn. Het voornaamste voordeel zit in de flexibiliteit van de producten van Triflex. De systemen van Betonbekleding kunnen als scheuroverbruggend beschouwd worden waardoor volledig gewapend indringing van vocht geen kans meer krijgt nadat het bedrijf haar systemen heeft aangebracht.

Projecten

Een van de recent afgeronde projecten waar de organisatie terecht trots op is beslaat de veiligheid belijning op de lig- en zeesteigers van het project Vopak terminal Botlek in de Europoort. Voor deze opdracht werd betonbekleding in de arm genomen door Hakkers BV te Werkendam. Schippers moeten veilig op de steigers kunnen lopen, vandaar de markante belijning. De heer Goudriaan heeft diverse plannen voor de toekomst om betonbekleding nog beter in de markt te zetten. Houdt www.betonbekleding.nl in de gaten voor nieuws en neem gerust contact op voor meer informatie.

Expeditieweg 13 

2922 HN Krimpen aan den IJssel
T 0180 72 17 33
I www.betonbekleding.nl

Advertisment ad adsense adlogger