Down to earth, De Roo Bouwkosten Adviesburo BV

Down to earth, De Roo Bouwkosten Adviesburo BV

Als u zoekt naar een partij die van a tot z de fijne kneepjes beheerst van ieder stadium in het bouwproces, denk dan eens aan De Roo Bouwkosten Adviesburo BV. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend door haar klanten te voorzien van een variatie van diensten die niet begrensd zijn door de beperkingen van standaard denken. Het bedrijf denkt graag wat verder om een passend bouwadvies te geven. Zij zorgen dan ook voor een efficiënte calculatie bij uw project, geven advies en zorgen dat alles aan de juiste bouwregels voldoet. Bovendien kunnen ze het hele proces ook efficiënt managen.

Dit totaalpakket ontzorgt en geeft u als opdrachtgever de gelegenheid om zich bezig te houden met waar u goed in bent. Zeker voor directe opdrachtgevers (bedrijven en particulieren) is ons type werk geen dagelijkse bezigheid. De firma bewijst haar kunde dan ook door de specifieke kennis met betrekking tot bouwkosten of bouwkunde te delen met haar klanten. Omdat De Roo Bouwkosten Adviesburo BV beschikt over een brede scope over de gehele bouwsector, kunnen zij gebruik maken van deze informatie om passend advies te geven in iedere situatie. Juist deze informatie is voor veel opdrachtgevers niet beschikbaar. Deze informatie en kennis bespaart tijd en geld door bij de juiste partijen in te kopen, en zorgt daarentegen wel voor een hoge kwaliteit, wetende wat de eisen zijn van ieder bouwproject. Het bedrijf heeft het vermogen om snel te antwoorden op vragen van de klant en in te spelen op snel wisselende situaties. Bijzonder belangrijk is ook de verantwoording naar het vakgebied. De Roo Bouwkosten Adviesburo BV heeft de toewijding om de kwaliteit van haar diensten te handhaven en te verhogen.

Betrouwbaar

De Roo Bouwkosten Adviesburo BV werkt voor een breed scala van instanties zoals aannemers, architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en directe opdrachtgevers. Door open te communiceren en er niet omheen te draaien zijn zij uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat in de branche als rotsvast en betrouwbaar. Het bedrijf is trots op haar werkethiek om mensen eerlijk te behandelen en zodoende een menswaardige werkomgeving te creëren en in stand te houden. Door deze facetten als missie op te nemen in de bedrijfsstatuten en streng na te leven, is het bedrijf in staat om de juiste mensen aan zich te binden, die beschikken over de juiste professionele vaardigheden, kennis en bovenal integriteit.

Takken van sport

Allereerst de bouwkosten. Ieder project moet beheerst worden zodat het gehele traject financieel behapbaar blijft. De juiste prijzen worden vergeleken en de beste beslissingen worden genomen. Daarnaast is De Roo, in opdracht van de gemeente Zeist, al enige jaren bezig om het grootste woonwagencentrum van Europa te herinrichten en transformeren naar een normale woonwijk van Zeist met behoud van de specifieke sfeer en kenmerken van de woonwagencultuur. Omdat tijdens de werkzaamheden het centrum volledig bewoond blijft, is dit logistiek een enorme uitdaging.

Ook is De Roo de laatste jaren erg betrokken bij het herbestemmen en transformeren van bestaande kantoorpanden naar wooneen­heden en studentenhuisvesting. Op dit moment zijn 320 wooneenheden gerealiseerd en 430 wooneenheden in ontwikkeling. Deze wooneenheden zijn verdeeld over 12 locaties.

Wilt u meer informatie over de diverse projecten die het bedrijf met succes heeft afgerond kijk dan op: www.deroobv.nl.

Bartelsweg 1a
7311 DG Apeldoorn
T 055-3559944
www.deroobv.nl


Diensten

  • Bouwkostenbepaling
  • Bouwmanagement
  • Bouwregelgeving
  • Bouwadvies
  • Bestekservice
  • Opstellen onderhoudsplanningen
Advertisment ad adsense adlogger