Specialist in het duurzaam kleuren van openbare ruimtes, Topcourts BV

Specialist in het duurzaam kleuren van openbare ruimtes, Topcourts BV

Met coatings voor asfalt en beton is veel mogelijk. Dat bewijst Topcourts BV, specialist in het werken met dergelijke coatings. Topcourts kleurt, beschermt, repareert en bewerkt al meer dan twintig jaar asfalt en beton. De coatings worden aangebracht op speelvelden, pleinen, sportvloeren en fietspaden met als doel om grauwe speelvelden aantrekkelijker voor de jeugd te maken en de buurt op te fleuren en veiliger te maken.

Topcourts opereert landelijk en heeft ook opdrachtgevers in België. De combinatie van vakmanschap en kwaliteitsproducten zorgt bij elk project voor een duurzaam resultaat. Topcourts werkt veelal in opdracht van gemeenten, provincies en wegenbouwbedrijven. Opdrachtgevers kiezen Topcourts vanwege de persoonlijke en flexibele werkwijze, het duurzame resultaat en de uitstekende producten. Van kleur vrolijkt een wijk op, dit geldt zowel voor een oude stadskern of voor een nieuwbouwwijk.

Veiligheid

Kleurgebruik in openbare fietspaden, voetpaden en pleinen is tevens goed voor de veiligheid van de gebruikers. De drukte in het verkeer is de afgelopen decennia alleen maar toegenomen. Het aantal toegenomen auto’s, fietsers, motoren en vrachtwagens zijn niet alleen een belasting voor het wegennet, ze brengen ook meer veiligheidrisico’s met zich mee. Duidelijke en duurzame markeringen – rode fietsstroken, gele verkeersdrempels – verhogen de veiligheid. De kwaliteitsproducten die Topcourts gebruikt, zijn snelhardend, kleurvast, duurzaam, stroef en blijvend flexibel.

Sportvloeren

Het kleuren van sportvloeren is een aparte tak van sport. Het vraagt om uitgebreide kennis van de hele range coatings voor het afwerken van asfalt en beton. Topcourts is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in deze tak van sport. Of het nu gaat om een tennisbaan in asfalt of waterdoorlatend beton, een handbalveld, een skatebaan, een basketbalvloer of een inline-hockeyveld.

Gebruiksvriendelijk in onderhoud

De coatings zijn gebruiksvriendelijk in onderhoud. Na elke winter worden de coatings schoongespoten met een hoge druk reiniger. Dit tast de laag uiteraard niet aan. Na circa tien jaar, afhankelijk van de ligging en het gebruik, worden de coatings opgeschuurd en worden er nieuwe lagen aangebracht. Topcourts legt bijna 20.000 vierkante meter coatings per jaar aan bij haar opdrachtgevers. Met twee man in dienst zet het bedrijf zich enthousiast in om Nederland en België meer kleur te geven. Plannen zijn er genoeg om zichzelf als bedrijf nog meer op de kaart te zetten. De producten worden gefinetuned en onder eigen naam op de markt gezet. Kijk voor de mogelijk­heden tot samenwerking, afgeronde projecten en foto’s op: www.topcourts.nl

Klein Hoogsteen 5
4815 PY Breda
T 076-5428072
www.topcourts.nl


Werkzaamheden van Topcourts

  • Brengt secuur belijningen aan op speelvelden;
  • Coat vakkundig asfalt en betonnen oppervlakken;
  • Maakt kleurrijke logo’s in beton en asfalt;
  • Beschermt, repareert asfalt en beton voor de openbare veiligheid;
  • Maakt asfalt extra stroef om de remweg op gevaarlijke kruisingen te ­verkorten.
Advertisment ad adsense adlogger