Heras introduceert Uni ChildCare

Heras Uni ChildCare

Uni ChildCare is een nieuwe generatie hekken van Heras, geschikt voor peuters en kleuters. Dit nieuwe type staalmathekwerk integreert veiligheid voor kinderen, een vriendelijke uitstraling en een gunstige prijsstelling. Uni ChildCare vervangt de huidige lijn in dit segment.

Focus

Uni ChildCare is een vriendelijk, transparant en nieuw type staalmathekwerk. Staalmathekwerk is in de productie en montage goedkoper dan spijlenhekwerken. Uni ChildCare heeft een nog striktere focus op de kleuter- en peuterdoelgroep.

Onderzoek

Uni ChildCare is ontwikkeld door Heras Duitsland. Het prototype werd ook aan Nederlandse beslissers in het ‘kindersegment’ voorgelegd. 89 procent noemde Uni ChildCare ‘interessant’. Positieve associaties waren kindvriendelijk (78%), veilig voor kinderen (61%) en prettig ogend (61%). Als meest gewilde hekwerkhoogten werden 125 en 150 cm genoemd.

Overklimbeveiliging

De mat heeft een geringe maaswijdte waar geen kinderschoen tussen kan, wat overklimmen voorkomt. De bijbehorende draaipoorten hebben een zogenoemde double action draaiknop; een kleuter kan zo’n poort niet openen. Uni ChildCare is compromisloos kwalitatief: stabiel, geen opgelaste verbindingen, geen bramen of scherpe delen.

Toepassingsgebieden

Heras Uni ChildCare kent tal van toepassingsgebieden. Zo is het geschikt voor onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang, maar ook voor stadsvijvers, speelvelden, speeltuinen en kinderboerderijen. Verder kan het hekwerk gebruikt worden voor openbare en privézwembaden en andere recreatieve oorden, zoals buitenspeeltuinen, horecagelegenheden, pretparken en dierentuinen.

Technische specificaties

  • Hoogten hekwerk en poort: 1, 1.20 en 1.40 meter
  • Vrije doorgang poorten: van 1 tot 3 meter
  • Alle kleuren leverbaar
  • Staalmat maaswijdte: 3,5 cm breed, 20/40 cm hoog
  • Opbouw met gepatenteerde Heras U-profiel
Advertisment ad adsense adlogger