Kesselaar Milieu techniek BV

Kesselaar Milieu techniek BV

Het verwijderen van asbest is bepaald geen sinecure. Dat weten ze bij Kesselaar Milieu Techniek BV als geen ander. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid naar een bekend bedrijf in de milieutechniek en is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Dagelijks zijn de professionele medewerkers actief om een veilige woon- en/of werkomgeving te creëren. De calamiteitendienst staat iedere dag klaar om direct bij calamiteiten binnen anderhalf uur op locatie te zijn.

Het werken met asbest is beslist niet ongevaarlijk en brengt veel risico’s met zich mee. Mede door de aandacht voor hun opdrachtgevers en de uitstekende service is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Kesselaar Milieu Techniek saneert zowel binnen als buiten volgens de strenge wettelijke voorschriften en veiligheidseisen. Naast het saneren van asbest bestaan de werkzaamheden ook uit sloopwerken, renovatie en herstelwerkzaam­heden. Asbest bevindt zich over het algemeen vaak in een woning of bedrijfspand. Zodra het asbest verwijderd is, moet er in veel gevallen een vensterbank, vloer of golfplaat voor worden teruggeplaatst. Kesselaar Milieu Techniek BV heeft de expertise in huis om een grote verscheidenheid aan herstelwerkzaamheden direct uit te voeren en biedt haar klanten daarom een totaalpakket aan.

Gedreven medewerkers

De sleutelwoorden bij Kesselaar Milieu Techniek BV zijn transparantie, kwaliteitszorg, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale betrokkenheid. Alle medewerkers zijn gedreven en professioneel opgeleid volgens de laatste wet- en regelgeving en allen in het bezit van een geldig DTA/DAV en VCA certificaat. Op iedere project­locatie is tevens een Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering aanwezig.

Publiek segment

Kesselaar Milieu Techniek BV mag vele soorten opdrachtgevers tot haar vaste klantenkring rekenen, waaronder de lokale, regionale en landelijke overheid, woningcorporaties, bouwkundig aannemers en particulieren. Daarnaast maakt Kesselaar Milieu Techniek BV deel uit van een zeer uitgebreid netwerk van asbestspecialisten. Met de gebundelde kennis is Kesselaar Milieu Techniek BV een kenniscentrum voor: gemeenten, provincies, rijksoverheid, toezichthouders en brancheverenigingen. Het geven van advies, voorlichting of verstrekken van informatie voorafgaand aan de sanering aan belanghebbenden is erg belangrijk. De rol van asbestspecialist binnen het traject is een sterke kernwaarde van het bedrijf.

Zakelijk segment

Kesselaar Milieu Techniek BV heeft dagelijks te maken met ketenpartners die actief zijn in projectontwikkeling, aannemerij en advisering rond asbestinventarisatie en sanering. Kesselaar Milieu ­Techniek BV nodigt partijen die te maken hebben met asbestonderwerpen graag uit om gebruik te maken van de kennis die beschikbaar is binnen de organisatie. Hierbij valt te denken aan: (operationele) ervaringen in asbestsaneringen, ervaringen met asbestinventarisaties, opleiding en training, certificering en normering en praktijksituaties en casus.

Kwaliteitszorg

Het is algemeen bekend dat er met asbest uiterst zorgvuldig moet worden omgegaan. Kesselaar Milieu Techniek BV is een SC530/VCA*2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf en verzorgt het gehele traject bij asbestincidenten. Daarbij wordt er gewerkt volgens de geldende wet- en regelgeving en de vastgestelde normen die gehanteerd worden voor het verwijderen van asbest. Het bedrijf is in het bezit van diverse certificeringen zoals de ISO 9001 en VCA waarmee zij aantonen dat zij aandacht hebben voor veiligheid en milieu. Voor projecten, referenties en contact, kijk op: www.kmt-asbest.nl

Schipluidenseweg 2
2291 PC Wateringen
T +31 0174 50 44 71
I www.kmt-asbest.nl
I www.asbest-laten-verwijderen.nl

Advertisment ad adsense adlogger