Sanfix en Lokofix

Sanfix en Lokofix

Onkruid is voorgoed verleden tijd

Voorgoed onkruidvrije voegen, dat is de kracht van Sanfix en Lokofix Voegmortels. Een mooi straatbeeld is nog nooit zo gemakkelijk geweest, dankzij de slijtvastheid en goede kwaliteit van de voegmortels. Deze zijn zowel voor particulier als professioneel gebruik.

Sanfix bedient vanuit haar kantoor in Nuland regio Zuid en Lokofix is er voor de noordelijke helft van Nederland en heeft haar kantoor in Zwolle. Met hun klantgerichte instelling is het vanzelfsprekend dat er aan een afspraak niet getornd wordt. De opdrachtgever kan rekenen op een hoge kwaliteit van de producten en altijd een eerlijk, open en betrouwbaar advies. Of het nu bestemd is voor particulieren of professionals, de producten van Sanfix en Lokofix zijn breed inzetbaar. Dat ziet men ook terug in de werkwijze die bewust niet steeds dezelfde is. Op deze manier kunnen beide bedrijven extra snel schakelen en het werk optimaal afstemmen op de wensen van de opdrachtgever.

Voegmortels voor verschillende toepassingen

Sanfix en Lokofix bieden diverse voegmortels voor verschillende toepassingen die voor iedereen gemakkelijk te verwerken zijn. Alle voegtoepassingen zijn waterdoorlatend en duurzaam onkruidvrij. Beide bedrijven zorgen voor een nette afwerking van onder andere boomspiegels, voegstenen en vluchtheuvels en mocht de opdrachtgever te kennen geven dat zij ook het onderhoud en de schoonmaak van het straatwerk uit willen besteden, dan nemen de medewerkers bij Sanfix en Lokofix dat graag voor hun rekening. Doordat zij laag in onderhoudskosten zijn, is het uiterst geschikt voor gemeenten om de investering binnen vier jaar terug te verdienen, bij boomspiegels wordt de investering zelfs binnen anderhalf jaar terugverdiend.

De voegmortels van Sanfix en Lokofix zijn bestand tegen vorst, strooizout en chemicaliën. Tevens zijn zij snel te verwerken en gewapend tegen de krachtige straal van elke hogedrukreiniger. Dat maakt de voegmortels uiterst geschikt voor bestrating, wegenbouw en groenvoorziening. Het assortiment bestaat uit Cetipox GR, Cetipox SV, Cetipox UN, Cetipox UNL, Cetipox ZV en de Groenreiniger. Deze laatste is zonder schrobben eenvoudig door iedereen aan te brengen. Met twee keer per jaar spuiten, het hele jaar geen groene aanslag!

Cetipox UNL en Cetipox UN

Deze voegmortels zijn geschikt voor de duurzame verwerking van klinkerbestrating, betonstenen, tegelterrassen en natuursteen. Cetipox UNL is belastbaar tot 8.000 kg en Cetipox UN tot wel 25.000 kg en zijn beide eenvoudig aan te brengen tegen lage kosten. Reinigings- en bestrijdingsmiddelen zijn bijna overbodig. Het behandelende oppervlak is bij 20 graden Celsius na 12 uur begaanbaar en na 24 uur volledig in gebruik te nemen.

Cetipox ZV

Dit voegmortel is geschikt voor alle oppervlakafwerkingen met voegen zoals bestratingen, parkeerterreinen en industriewegen. De belastbaarheid is maar liefst 45.000 kg en het materiaal is uiterst duurzaam waardoor de belasting voor het milieu minimaal is. Met een veegmachine of hogedrukreiniger is reiniging zeer gemakkelijk en na behandeling is het oppervlak na 24 uur weer vrij voor het verkeer.

Cetipox GR

Dit voegmortel is speciaal voor looppaden, boomspiegels en decoratieve randafwerkingen. Ook Cetipox GR is buitengewoon duurzaam en reduceert sterk de onderhoudskosten aangezien het materiaal eenvoudig en snel aan te brengen is. Na 24 uur is het behandelde materiaal bij 20 graden Celsius volledig uitgehard en klaar voor dagelijks gebruik.

Cetipox SV

Dit voegmortel wordt toegepast bij bestratingen met klinkers en betonstenen, betonnen verkeersgeleidingen en geluidswallen, natuursteen terrassen, betontegels en grindtegels, verkeersgeleiders, beton,- zand- en cementvloeren en voor voegversteviging. Het biedt een duurzame bescherming tegen algenvorming, onkruid en verontreiniging. Ook aan het visuele aspect is gedacht, Cetipox SV accentueert de natuurlijke kleuren van het behandelde materiaal zonder dat het een belasting is voor mens en milieu.

Kijk voor meer uitleg over de verschillende voordelen en toepassingen van alle voegmortels op: www.sanfix.nl

Cetigran

Nieuw in het aanbod van producten is Certigran. Dit is een elastische milieuvriendelijke, duurzame en decoratieve naadloze afwerking in een groot aantal RAL kleuren en mengingen daarvan. In de afwerkingen met Certigran kunnen alle gewenste kleurpatronen, figuren, kleurbanen, afbeeldingen en kleureffecten verwerkt worden. Het product is voor de diverse toepassingen leverbaar in een aantal korrelgrootten.

Sanfix

Nieuwe Putstraat 19
5392 CS Nuland
T 073 53 27 389
I www.sanfix.nl


Lokofix

Rietveldstraat 8
8013 RW Zwolle
084 – 87 69 696
I www.lokofix.nl


Voordelen van de voegmortels

  • Waterdoorlatend en daarom vorstbestendig
  • Voor natuur- en betonstenen, tegels en klinkers
  • Verschillende voegbreedtes en -dieptes
  • Besparing op loon- en schoonmaakkosten
  • Voor hovenier en stratenmaker makkelijk zelf aan te brengen.
  • Snel en eenvoudig te verwerken
  • Milieuvriendelijk en duurzaam schoon
  • Voorgoed onkruidvrij
  • Laag in aankoop
Advertisment ad adsense adlogger