Hecmar B.V.

Hecmar B.V.

Al jaren thuis in rubberproducten

Hecmar is een gerenommeerd producent van diverse rubberproducten welke geproduceerd worden van gerecycled rubber­granulaat. Dit rubbergranulaat wordt verkregen uit de recycling van auto- en vrachtwagenbanden. Sinds 1999 zijn zij actief in Nederland en begonnen met de verkoop en productie van rubberen daktegels. Anno 2016 is hun assortiment zeer uitgebreid en bieden zij naast daktegels ook sport- en speeltoepassingen, waaronder nieuw in het assortiment de Safe & Soft kunstgras­tegels. Aslon Rubber producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen volgens EN 1176:2008.

De producten van Aslon Rubber zijn geschikt voor vele toepassingen zoals op speelplaatsen, dakterrassen, galerijen, paardenstallen en meer. Binnen het bedrijf worden er regelmatig nieuwe producten ontwikkeld en samen met de opdrachtgever wordt er gekeken welk product het beste bij de gegeven opdracht past. Het ontzorgen van de klant staat bij Aslon Rubber altijd voorop.

Safe & Soft SBR tegel

Een kind dat speelt op een speelplaats moet zorgeloos kunnen ­spelen en niet bang hoeven zijn voor verwondingen of letsel. De valbrekende tegels van Aslon Rubber, de Safe & Soft SBR tegels, spelen hierbij een cruciale rol. De tegels zorgen niet alleen voor plezier, maar maken van de speelplaats een veilige plek. De tegels zijn gemakkelijk aan te brengen, waterdoorlatend, onderhoudsarm en 100 procent te recyclen. De Aslon Safe & Soft tegels zijn te leveren met een pengatverbinding. In deze tegels zijn aan twee zijdes vier gaten aanwezig. In deze gaten worden vier kunststof pennen geplaatst en daardoor worden de tegels onderling met elkaar verbonden. Hierdoor krijgen de tegels een stabiele verbinding, zijn ze diefstal ongevoelig en demontabel.

Safe & Soft EPDM tegel

Safe & Soft EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) tegels zijn rubbertegels, die voorzien zijn van een toplaag EPDM rubber. EPDM rubber is een kleurecht, nieuw, synthetisch rubber dat in vele RAL-kleuren te verkrijgen is. Deze tegels zijn geheel waterdoor­latend en UV-bestendig en dat maakt deze tegels zeer geschikt voor kinderdagverblijven waar men met kruipende kinderen heeft te maken.

Safe & Soft Kunstgrastegel

De Safe & Soft kunstgrastegels van Aslon Rubber zijn rubbertegels die voorzien zijn van een toplaag van kunstgras. Deze Safe & Soft kunstgras­tegels hebben een reeks zeer goede eigenschappen. De tegels zijn waterdoorlatend en halen een waterdoorlatendheid van 250 mm per uur. Door de valbrekende eigenschappen zijn de tegels uitermate geschikt voor het gebruik op speelplaatsen. De tegels zijn 100% recyclebaar en handzaam te verwerken. De Safe & Soft kunstgrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; groen, geel, blauw, rood, wit en zwart.

Safe & Soft Speelplaatsaccessoires

Speeltuinen. Ieder kind brengt er zo veel mogelijk tijd in door. Onbezorgd rennen, ravotten, klimmen. Heerlijk! Maar… dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Vandaar dat Aslon Rubber speciaal voor speeltuinen diverse rubber speelplaatsaccessoires heeft ontwikkeld. Veilig voor de kids. Geruststellend voor de ouders. En natuurlijk voor de gemeente, die tenslotte verantwoordelijk is voor de veiligheid in de speeltuinen.

Safe & Soft Logo tegel

De verschillende rubbertegels van Aslon Rubber kunnen worden uitgevoerd met logo’s en symbolen. De logo’s en symbolen zijn naar wens te produceren en zorgen voor spelmogelijkheden en een speels karakter op de veiligheidsondergronden.

Projecten

Al diverse verschillende opdrachtgevers hebben dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Hecmar. Het bedrijf heeft alle tegels bij de schaatsbaan in het Olympisch stadion geleverd, de rubber­tegels bij het attractiepark Plopsaland en hun nieuwste ontwikkeling de kunstgrastegels bij een kinderdagverblijf in Berkel en Rodenrijs. Kijk voor meer informatie over de diverse tegels in het assortiment op: www.hecmar-flooring.com

Vlotlaan 101
2681 TW Monster
T +31 (0)174 283443
F +31 (0)174 283112
I www.hecmar-flooring.com

Advertisment ad adsense adlogger