Metz Nederland B.V.

Metz Nederland B.V.

Rasechte specialisten voor ieder bouwproject

Metz Nederland B.V. is bijna van alle markten thuis. In 1999 richtte de huidige eigenaar, Joop Metzelaar, het bedrijf op en beschikt anno 2016 over een team van twintig gemotiveerde werknemers. Daarnaast werken er nog vijftien man onder de naam van Metz Nederland BV. Stuk voor stuk rasechte specialisten met een ware passie voor het vak. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in de bouw- en aanneming.

Metz Nederland BV levert een totaalpakket aan haar opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van renovatie en restauratie tot verbouw, tegelwerk en het herstellen van diverse vochtproblematieken. De adviserende rol is zeer belangrijk en is een van de kernwaarden van het bedrijf. Het werk begint volgens Metz Nederland BV bij een goed en gedegen advies op maat. Er wordt vaak gesproken over het ontzorgen van de opdrachtgever, maar bij Metz Nederland BV voegen zij ook werkelijk daad bij woord. Ook de moeilijkere werken gaan zij niet uit de weg. Integendeel. Bij deze werken komt vakmanschap kijken en deze uitdaging nemen de medewerkers bij Metz Nederland BV graag aan. Vanaf de start is het bedrijf gevestigd in Schiedam en bedient vanuit hun volledig ingerichte werkplaats, opslagruimte en kantoor hun opdrachtgevers door heel Nederland. Samen met hun enthousiaste en gediplomeerde en VCA* gecertificeerde vaklieden voeren zij de diverse werken uit. Het team van specialisten bestaat onder andere uit timmerlieden, tegelzetters, stukadoors, schilders, elektriciens, loodgieters, voegers, en metselaars.

Vochtbestrijding

Een van de specialismen van Metz Nederland BV is het bestrijden van vochtproblemen door het toepassen van moderne adequate technieken. Vochtige plekken aan de onderzijde van de muren? Zwarte schimmel op de wanden? Deze tekenen duiden op diverse vochtproblematieken. Door hun jarenlange ervaring in de vochtbestrijding is het probleem bij inschakeling van Metz Nederland BV op korte termijn verholpen. Ieder vochtprobleem behoeft een speciale aandacht en werkmethodiek, waarmee de problematieken worden opgelost.

Renovaties

Er wordt gesproken van een renovatie als het gaat om het gedeeltelijk of in zijn geheel vernieuwen van een gebouw, pand, woning of complex. Vooral het renoveren van monumentale gebouwen is een specialisme in de branche en moet zorgvuldig worden aangepakt. Hierbij komt inlevingsvermogen, vakmanschap en flexibiliteit om de hoek kijken. Bij Metz Nederland BV hebben zij deze drie eigenschappen hoog in het vaandel staan. Zij weten als geen ander hoe zij om moeten gaan met het herstellen van panden en complexen. In de wijde omgeving van Den Haag, Rotterdam, Gouda, Dordrecht en omstreken zijn zij al jaren actief in het renoveren van gevels, daken, kozijnen, lijsten, elementen en het renoveren van de binnenzijde van een woning. Maar ook voor het gedeeltelijk renoveren van een complex staat Metz Nederland BV voor u klaar.

Onderhoud

Ook voor het planmatige onderhoud aan een complex of gehele wijk staat het bedrijf garant. Woningbouwverenigingen of verenigingen van eigenaren kunnen gebruik maken van deze dienst die Metz Nederland BV aanbiedt. Dit onderhoud is mogelijk in bouwteamverband, waarbij het bedrijf als aannemer een adviserende en uitvoerende rol vertegenwoordigt op basis van het beschikbare budget, of op basis van een prijsopgave. Ook een MJOP (meerjaren onderhoud planning) behoort tot de mogelijkheden. Hierin staan de diverse bouwkundige onderdelen en hun verwachte levensduur. Samen met het MJOP kan er een offerte worden opgesteld voor het volledig onderhouden – verdeeld over meerdere jaren – van het complex.

Succesfactoren

Niet alleen de gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes bij Metz Nederland BV. Bij het bedrijf geloven zij erin dat zij een verschil kunnen maken. Bij elke opdracht, groot of klein, geeft Metz Nederland BV een goed, duidelijk en onderbouwd advies/offerte. Daarna wordt er met de klant besproken hoe het project vervolgens gaat verlopen. Van deze planning wordt niet afgeweken. Afspraken zijn afspraken. Bij Metz Nederland BV staat een juiste en adequate uitvoering van de aangenomen en/of op regiebasis overeengekomen werkzaamheden voorop. Bij het uitvoeren van het project wordt er gebruik gemaakt van producten met een concurrerende prijs-
kwaliteitverhouding van welke zij de daarvoor geldende normen hanteren.

Projecten

In samenwerking met de VBI heeft Metz Nederland BV meer dan 150 projecten opgeleverd met de PS renovatievloer en dit bij diverse opdrachtgevers. Een belangrijke markt voor het bedrijf zijn de ­ziekenhuizen, zorginstellingen, hoogheemraadschappen en woningcorporaties. Daar worden namelijk speciale eisen gesteld aan diegene die daar werkzaam zijn. Bij renovatie aan bijvoorbeeld de operatiekamers moet er buiten reguliere werkuren snel en zonder overlast gewerkt worden.

Kijk op: www.metz-nederland.nl voor meer informatie over projecten en contact.

Willem Barentszstraat 17
3124 LC Schiedam
T +31 (0)10 471 40 11
T +31 (0)6 134 573 42
I www.metz-nederland.nl


Projectenlijst

  • Diverse projecten (groot- en kleinschalig) vernieuwen begane grond vloeren voor VBI PS renovatievloeren.
  • Diverse projecten (groot- en kleinschalig) aanpak optrekkend vocht en deel herstel vloeren.
  • Achtergevel renovatie met totaalvernieuwing van 28 balkons, gemonteerd aan de bestaande gevel.
  • Klacht en Mutatie onderhoud voor diverse opdrachtgevers.
  • Onderhoud en vernieuwing van Infra kunstwerken Krimpenerwaard
  • Totaal revitalisatie bouwkundige gedeelte van 2 operatie kamers
  • Onderhoudspartners van diverse zorginstellingen regio Rotterdam.
  • In eigen beheer uitgevoerde projecten verbetering Weerstand tegen Brand- Doorslag en Brand-Overslag
Advertisment ad adsense adlogger