Thuis aan Huis

Thuis aan Huis

“De bewoners zijn onze ambassadeurs”

Thuis aan Huis biedt de mogelijkheid om langer zelfstandig te wonen in een voor de bewoner vertrouwde omgeving. Niet alle ouderen zijn enthousiast om naar een zorginstelling te verhuizen en daarmee is het wonen in een mantelzorgwoning een heel goed alternatief.

Thuis aan Huis heeft dit heel goed begrepen en ondersteunt bij alles wat er bij de aanschaf van een mantelzorgwoning komt kijken. Een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis is een complete woning die naast een ander huis wordt geplaatst. De woning biedt op die manier de mogelijkheid om langer zelfstandig en in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. De organisatie heeft de benodigde kennis, contacten, een uitgebreid netwerk om een deskundig advies te geven en begeleidt zowel de mantelzorg(st)er als de bewoner. Om alle betrokkenen totaal te ontzorgen neemt Thuis aan Huis alles uit handen en zorgen zij ervoor dat er aan alle wensen wordt voldaan. Thuis aan Huis staat voor zorgeloos zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving. Zelfstandig, maar niet alleen!

Unieke dienst

Het aanbieden van mantelzorgwoningen is geen unieke dienst. Maar waarmee Thuis aan Huis zich onderscheidt is de begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de laatste fase. Zelfs nadat de mantelzorgwoning niet meer wordt gebruikt, biedt het bedrijf de helpende hand door als makelaar op te treden bij de verkoop of verhuur. Thuis aan Huis vervult de rol van adviseur, vertrouwenspersoon en projectleider. Nadat het bedrijf een beeld heeft gekregen van de gewenste locatie en de klant zijn wensen voor de inrichting heeft bepaald, wordt de woning gemaakt. In hun eigen productiehal assembleert het bedrijf op maat de woning die vervolgens in zijn geheel wordt geleverd. Bij Thuis aan Huis kunnen de klanten huren en kopen. Bovendien biedt de organisatie een terugkoopgarantie aan.

Maatwerk

In slechts een dag kan de mantelzorgwoning geplaatst worden. De woning is dan onmiddellijk bewoonbaar, want gas, water en licht worden direct aangesloten. De mantelzorgwoningen zijn leverbaar in drie verschillende formaten: 36, 54 of 72 vierkante meter, de zorg­kamer beslaat 18 vierkante meter. Alle wensen worden vooraf met de bewoner besproken, zodat de woning volledig naar wens gemaakt wordt. Platdak of puntdak, wel of geen vloerverwarming of rolluiken desgewenst. Voor elke portemonnee is er wel een oplossing te vinden. Thuis aan Huis levert de mantelzorgwoningen comfortabel en compleet aan, zodat de bewoner er direct gebruik van kan maken. Kijk op: www.thuisaanhuis.com voor meer informatie en mogelijk­heden.

Kromzaad 9
4703 RD Roosendaal
T NL +31 (0) 85 8884200
T BE +32 (0) 3 8081331
I www.thuisaanhuis.com


In 8 stappen een mantelzorgwoning
1. Bel ons
2. Inventarisatie
3. Vergunningscheck
4. Op maat gemaakte offerte
5. Plan van aanpak
6. Start productie
7. Oplevering en evaluatie
8. Tevreden klant
Advertisment ad adsense adlogger