Nederland is klaar voor printbeton, Printbeton & Co

Nederland is klaar voor printbeton, Printbeton & Co

Het jonge, dynamische bedrijf PrintBeton & Co is gespecialiseerd in het leggen van printbeton terrassen en opritten. Printbeton wordt ook toegepast in de wegenbouw, zoals rammelstroken en wegscheidingen. Daarnaast maken zij ook cement-gebonden gietvloeren met de uitstraling van beton. De ervaren medewerkers hebben allen hun sporen al ruim verdiend in beton. Met meer dan een decennium aan ervaring werken zij elk dag vol enthousiasme aan het leggen van printbeton in Nederland.

In Nederland is de meeste bestrating van steen of asfalt en dat ziet er vaak keurig uit. Voor een korte periode wel te verstaan. De manier van aanbrengen in combinatie met de Nederlandse ondergrond doet een en ander al snel verzakken en het onkruid groeit welig. De conclusie is dan ook dat de bestrating geheel opnieuw aangebracht moet worden en het onkruid constant moet worden verwijderd. Printbeton is de oplossing voor dit veel voorkomende probleem. Printbeton is een geprofileerde en gekleurde betonvloer, welke toegepast kan worden voor opritten en terrassen. Doordat printbeton duurzaam is, stijlvol, weinig onderhoud nodig heeft en uiteraard er ook fraai uitziet is dit ideaal voor openbare bestratingen. Het beton wordt in de door de klant gewenste kleur gekleurd en er kan naar wens een motief in gemaakt worden zodat het net bestrating is. Het bedrijf biedt tien basiskleuren, maar een afwijkende kleur is ook geen probleem voor PrintBeton & Co.

Betonlook

Met het product Cem-style, een cementgebonden gietvloer die op beton lijkt en gewoon over de bestaande tegelvloer wordt aangebracht, creëert PrintBeton & Co een vloer alsof het beton is. De laag kan worden aangelegd met een minimum van 3 mm. De cementgebonden gietvloer kan heel gemakkelijk over een bestaande tegelvloer, marmervloer of plavuizenvloer aangebracht worden. Dit biedt veel voordelen. Denk aan stofbesparing, minder breek- en hakwerk en spaart ook een eventuele reeds aangelegde vloerverwarming. Uiteraard is het printbeton en betonlook nagenoeg onderhoudsvrij, maar na jaren van intensief gebruik kunnen er toch wat slijtagesporen zichtbaar zijn in de toplaag. Deze toplaag kunnen de medewerkers van PrintBeton met de ­originele producten weer optimaliseren zodat de vloer er weer uit ziet als nieuw. Zelfs (print)betonvloeren, die niet door het bedrijf zelf gemaakt zijn, worden gerestaureerd zodat ze weer als nieuw lijken.

Al diverse opdrachtgevers door heel Nederland hebben gebruik gemaakt van de diensten van PrintBeton. Voor het nieuwe dierenpark in Emmen, Wildlands, werd begin 2015 gestart met de aanleg van 2000 vierkante meter printbeton. Het resultaat zal op 25 maart tijdens de opening te bewonderen zijn.
De gemeente Waddinxveen heeft PrintBeton & Co in de arm genomen voor wegenbouwwerkzaamheden rond hefbrug ­Waddinxveen en rond het nieuwe winkelcentrum. Dat het bedrijf snel en adequaat te werk gaat blijkt wel uit het project in opdracht van Vessies Infra in Lisse. Zij huurden PrintBeton & Co in om 300 meter printbeton tussen Delft en Delfgauw in één dag aan te brengen. Met de nieuwe website en een Facebookpagina met het laatste nieuws over de projecten is
PrintBeton & Co gereed voor een uitdagend 2016.

Zuidkade 195
2741 JS Waddinxveen
T 0182-745669
T 06-55725136
www.printbetonenco.nl


Voordelen van PrintBeton

  • Onkruidvrij
  • Slijtvast
  • Kleurecht
  • Eigen design
  • Blijvend vlak!
  • Hufterproof!
Advertisment ad adsense adlogger