Nee verkopen is geen optie, HAPO Betonreparatie

Nee verkopen is geen optie, HAPO Betonreparatie

Met meer dan dertig jaar ervaring in de betonbranche mag directeur Rijk Hartog van HAPO Betonreparatie met recht een oude rot in het vak noemen. Sinds 2001 is hij eigenaar van het florerende bedrijf dat sinds de oprichting in Bunschoten-Spakenburg gevestigd is.

Sinds de oprichting groeide het bedrijf gestaag in werknemers. Anno 2016 heeft het bedrijf twaalf ­vaste medewerkers en in de drukke periodes maken ze gebruik van de nodige inhuurkrachten. HAPO is een begrip in de betonwereld en heeft een aanzienlijk portfolio aan projecten opgebouwd. Veel aannemers in de nieuwbouw, renovatie, kantoren­bouw, utiliteitsbouw en particuliere bouw door heel Nederland en in België maken van de diensten van HAPO gebruik. Ook betonfabrikanten weten het bedrijf te vinden als zij een project moeten uitvoeren dat specifieke kennis en kunde vereist over beton. HAPO heeft de ervaring en het specialisme dat nodig is om de klus te klaren. Het spreekt voor zich dat HAPO volledig VCA* gecertificeerd is en vakkundig personeel in dienst heeft voor alle denk­bare situaties.

Maatwerk en service

“Nee komt in ons woordenboek niet voor”, beklemtoont directeur Rijk Hartog. “Wij zien in elk probleem een uitdaging.” Op alle gebieden in de betonbranche biedt het bedrijf namelijk een oplossing of kijkt samen met de opdrachtgever naar wat mogelijk is om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Service, duidelijke communicatie en adequaat handelen zijn dan ook belangrijke pijlers binnen de organisatie. In de betonbranche moet vaak snel ingespeeld worden op onverwachte situaties en calamiteiten waarbij maatwerk wordt gevraagd. HAPO weet als geen ander hierop te anticiperen. Al het materieel is tevens in eigen beheer en dat maakt snel schakelen mogelijk. Om klanten en opdrachtgevers nu en in de toekomst succesvol en altijd met het gewenste en dus het optimale resultaat van dienst te kunnen zijn, heeft HAPO een scherp oog voor de laatste ontwikkelingen, innovaties en direct toepasbare nieuwe technieken in de betonbranche. Door op het specifieke vakgebied alert te zijn en bij de tijd te blijven is HAPO keihard de beste in beton! Plannen voor uitbreiding van het pand liggen op tafel en met de komst van de nieuwe generatie Hartog, Youri Hartog, ligt een mooie toekomst voor het bedrijf open.

Projecten

HAPO heeft zogezegd een indrukwekkend aantal projecten met succes afgerond. De hangars op Schiphol kregen­ een onderhoudsbeurt en werden voorzien van coatings op de vloeren. Voor het nieuwe ­ziekenhuis in Zaandam, het Zaans Medisch Centrum, verzorgde HAPO al het betonwerk zoals de trappenhuizen en betonschachten. Ook het ­Hospital Ambrose Pare te Mons België nam HAPO in de arm voor het repareren van gevelelementen, ornamenten en kolommen. Voor meer projecten en beeldmateriaal zie: www.hapobetonreparaties.nl

Haarbrug 5
3751 LM, Bunschoten
T 033-4658862
F 033-4658252
www.hapobetonreparaties.nl


Onze specialisaties

  • Boren
  • Zagen
  • Injecteren
  • Repareren
Advertisment ad adsense adlogger