Samenwerken aan een onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin

13413 BU Normeco Persbericht - Hands-Stropellets

Normeco levert gebruiksvriendelijke oplossingen voor een langdurige onderhoudsvrije tuin en bestrating. Naast een uitgebreid verwerkingsadvies en begeleiding van de klant op locatie richten zij zich vooral op het voorkomen van onkruid.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Het assortiment is opgebouwd uit drie categorieën; terras, tuin en gereedschap. Om onkruid tussen bestrating te voorkomen heeft men diverse producten om zodoende alle voeguitdagingen op te kunnen lossen. Aqua XP en FugenSand zijn daarbij de belangrijkste.

Aqua XP is een kant-en-klaar voegzand en is eenvoudig te verwerken op natte stenen. Door de verbeterde formule heeft de Aqua XP een optimale hechting aan de tegel, waardoor de voeg veel langer intact blijft.
FugenSand is een 100% ecologisch voegzand en is bedoeld voor voegen vanaf 1 mm breed. Met het handige ‘Voegmaatje’ bespaart men tijdens het voegen zo’n 30% aan tijd en is het eindresultaat optimaal.

13413 BU Normeco Persbericht - Aqua-XP-after-foto

Aqua XP na verwerking

Een nieuw product in het assortiment is ‘Stropellets’ een 100% ecologische bodembedekking. Dit middel voorkomt tot 90% onkruid en mos in tuinen en borders op een natuurlijke wijze. Het werkt 12 tot 18 maanden. Het middel is zeer zuinig in gebruik; het wordt slechts 1 cm dik gestrooid.

Duurzame tuin

Normeco is aangesloten bij NL Greenlabel. Dit platform bevordert het gebruik van duurzame materialen in Nederland. In samenspraak met Royal Haskoning DHV heeft NL Greenlabel een duurzaamheidspaspoort ontwikkeld. Voor de producten FugenSand en Stropellets heeft het bedrijf het hoogst haalbare A+ label ontvangen.

Samenwerken

Naast het aanbieden van een brede service, onderscheidt men zich door samenwerking. Dat maakt het bedrijf een groeiende organisatie in een markt met grote spelers. “Wij denken graag mee met de klant om een eenvoudig en passend advies te kunnen geven.”

Kijk op www.normeco.nl voor meer informatie.

Advertisment ad adsense adlogger