Veiliger en gezonder werken met AirBo

AirBo

AirBo is een van de merken van Klop Innovations. Al sinds 2006 levert Klop Innovations gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. Wie de producten van AirBo gebruikt, werkt veilig, gezond, efficiënt en duurzaam. Cijfers wijzen uit dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat en minder overlast voor opdrachtgever en bewoners, geeft ook nog eens voorsprong op de concurrentie. Veiliger en gezonder werken met AirBo.

Innovatie is net als bij Klop Innovations diep verankerd in het DNA van AirBo. Anno 2015 staan de strenge regels omtrent veiligheid en stofvrij werken centraal. Naast AirBo zijn ook Arbortech en Speedywire merken van Klop Innovations die met hun innovaties bijdragen aan gezondere werkomstandigheden. Bij het bedrijf staat de ervaring van de eindgebruiker voorop; de klant moet zoveel mogelijk ontlast worden. Klop Innovations ontwikkelt haar producten dan ook in samenwerking met eindgebruikers en instanties als TNO. Dat heeft onder meer gezorgd voor de ontwikkeling en het succes van het merk AirBo.

AirBo bouwstofzuigers

De AirBo bouwstofzuigers voldoen aan alle ARBO-eisen. Deze duurzame en hoge kwaliteit bouwstofzuigers zijn door hun sterke behuizing helemaal ‘hufterproof’. De AirBo bouwstofzuigers zijn qua ketelinhoud, motorisatie en slanglengte volledig naar wens van
de gebruiker samen te stellen en leverbaar met een groot assortiment praktische accessoires. Zo is er voor elke toepassing een AirBo bouwstofzuiger beschikbaar, met TNO- classificatie.

AirBo Aircleaner

De AirBo Aircleaner zorgt bij verbouwen en/of renoveren voor een stofarme werkplek. Deze luchtreiniger is zelf ontwikkeld en daarmee een perfecte aanvulling op het AirBo-assortiment. Compact, krachtig, licht in gewicht, geluidsarm maar met een zachte behuizing. Minimale inspanning, maar wel een maximale stofopname.

AirBo waterzuigers

De krachtige waterzuigers uit het AirBo- assortiment zijn oersterk en ideaal voor grote oppervlakten. Het maakt het werk veel efficiënter aangezien er sneller en schoner gewerkt kan worden. De AirBo waterzuigers worden standaard geleverd met een uitgebreid pakket accessoires.

Over AirBo

AirBo levert innovatieve gereedschappen voor de bouw die de fysieke belasting voor de eindgebruiker reduceren en aan de strengste eisen voldoen. Dat stelt de gebruiker in staat om de werkplek voor werknemers veiliger en gezonder te maken. Kijk voor meer informatie en referenties op: www.airbo.eu of op www.klopinnovations.com

Powered by Klop Innovations
Hermesweg 11a
4051 BV Ochten
T 085-9020000
F 085-9020001
www.airbo.eu
www.klopinnovations.com

Advertisment ad adsense adlogger