Voor al uw GWW materialen, NeBoHa

  • NeBoHa_1

Het in Apeldoorn gevestigde NeBoHa is een groothandel in alle losgestorte grond, weg- en waterbouwmaterialen voor de GWW sector. Het bedrijf is heel divers want ze leveren zowel primaire als secundaire grondstoffen. Drie enthousiaste vakmensen ­bundelen hun jarenlange ervaring en dat maakt van NeBoHa een dynamisch bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat.

NeBoHa is onderscheidend en zeer flexibel. Bij het bedrijf geen nonsens en lange communicatielijnen, maar duidelijkheid en snel kunnen schakelen. Alle producten worden zowel per scheepslading als per vrachtwagen geleverd in Nederland, Duitsland en België. Bij NeBoHa werken ze met verschillende materialen waar zij veel kennis en expertise van hebben. Het bedrijf beschikt tevens over een aantal depots in Meppel, Tiel en Nijmegen waardoor zij snel en accuraat hun producten kunnen leveren aan de klant. Nieuw is het depot in Klarenbeek met ca. 50.000 m3 teelaarde (type C1). Buiten de handelsactiviteiten om, heeft NeBoHa ook veel ervaring met overslag en transport van diverse grondstoffen. Ook hier kunnen de grondstoffen zowel per schip als per vrachtwagen geleverd worden. Als extra dienst bieden zij ook een gedegen advies aan betreffende halfverhardingen, lichte ophoogmaterialen en breukstenen.

Stukje geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in 2007 en vestigde zich in Apeldoorn op de Gladsaxe. Sinds 2012 is men verhuisd naar de Lange Amerikaweg van waaruit men alles coördineert. De eerste jaren beleefde het bedrijf een constante groei in opdrachtgevers en in assortiment. Deze groei betekende niet alleen een groei van vertrouwen vanuit de markt, maar ook een steeds sterker wordende basis.

Projecten

Vliegveld Eelde, Windmolenpark Urk en de APM terminal op de Maasvlakte zijn enkele van de vele projecten waar men o.a. Zand, Avi bodem as, Puin en Steenslag heeft geleverd. Naast bovengenoemde grote projecten behoort het uitvoeren van projecten op kleine schaal ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is een kernpunt van NeBoHa en het geven van een degelijk en op maat gemaakt advies. Bij NeBoHa schuwen ze geen opdracht en gaan ze soepel met de actualiteiten mee. Makkelijk stappen kunnen maken en schakelen naar de toekomst, dat is waar het uiteindelijk om draait.

Lange Amerikaweg 66
7332 BR Apeldoorn
T 055 538 66 30
F 055 534 90 10
info@neboha.nl
www.neboha.nl

Advertisment ad adsense adlogger