COS Award voor Carlisle Construction Materials BV

COS Award voor Carlisle Construction Materials BV

Onlangs heeft Carlisle Construction Materials te Kampen een bronzen Carlisle Operating System (COS) Award in ontvangst genomen uit handen van Vice President COS, Doug Taylor en de heer Chris Koch, President en CEO van het Amerikaanse moederbedrijf Carlisle Companies Inc.

Team inzet naar COS award

Directeur René van Schaik: “We zijn trots. De afgelopen drie jaar hebben we gewerkt aan innovatie, verduurzaming en herstructurering van de bestaande processen. Wij hebben afval gereduceerd, de veiligheid rondom de machines verbetert en in het geheel meer betrokkenheid als team gerealiseerd. Wij hopen hiermee niet alleen onze producten en diensten structureel te verbeteren, maar deze ook meer passend te maken bij wat de afnemer van ons verwacht. Dit is een proces waar Carlisle continue aan blijft werken en hopen hiermee in een volgende cyclus van zilver naar goud te gaan”.

COS Award voor Carlisle® Construction Materials BV te Kampen
vlnr: Doug Taylor (Vice Preseident COS), Wim Baars (Manager Operations CCM BV), René van Schaik (Managing Director CCM BV) en Chris Koch (President en CEO van Carlisle Companies Inc.).

Het Carlisle Operating System (COS) is onze bedrijfsstrategie om uitzonderlijke resultaten te bereiken. Zo creëren we meer waarde voor onze klanten en stakeholders.

COS Award voor Carlisle Construction Materials BV. Zie ook:
EPDM Dakboek’ gepresenteerd.

Advertisment ad adsense adlogger