100 energiezuinige woningen Hof van Haag

100 energiezuinige woningen Hof van Haag in Den Haag

BAM Wonen is gestart met de oplevering van de eerste woningen aan de toekomstige bewoners van het project Hof van Haag in Den Haag.

“De woningen in Hof van Haag zijn uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler”

De woningen in de groene Haagse wijk de Uithof bestaan uit een diversiteit aan luxe, ruime en energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Hof van Haag is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen.

Energiezuinige woningen

De hoogwaardige en energiezuinige woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m2 tot ruim 180 m2, die mede dankzij de ruim opgezette kavels, voldoende plek bieden voor het hele gezin.

Alle woningen worden standaard afgewerkt met badkamer en toilet. De woningen zijn uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte en warm tapwater.

Daarnaast krijgen de woningen een lage temperatuur vloerverwarming en is het dak voorzien van enkele zonnepanelen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het wooncomfort van de toekomstige bewoners.

Persoonlijk wonen

Kopers van Hof van Haag kregen voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en beleven zij een complete woonervaring, voordat zij in hun nieuwe woning gaan wonen.

Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken. Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners op het gebied van wonen.

(lees verder onder de afbeelding.)

Sleutels

Het overhandigen van de sleutels van een nieuwe woning is altijd een speciaal moment. Ook voor de familie Schuemi. Hun mooie ruime en energiezuinige woning is geheel woonklaar opgeleverd.

De heer en mevrouw Schuemi namen als eerste bewoners van Hof van Haag de sleutel in ontvangst uit handen van Maurice Turfboer, commercieel manager bij BAM Wonen.

“BAM Wonen is er trots op dat de eerste woningen binnen een jaar na de start bouw worden opgeleverd. Met deze honderd nieuwe, energiezuinige woningen is deze wijk helemaal af”, aldus Maurice Turfboer.

Advertisment ad adsense adlogger