Project – 48 duurzame appartementen Voorburg

Bouw 48 duurzame appartementen in Voorburg gestart

BAM Wonen is in opdracht van Vidomes gestart met de bouw van 48 duurzame sociale nul-op-de-meterhuurappartementen aan de Rijnlandlaan in Voorburg.

Een deel van de appartementen in Voorburg wordt gereserveerd voor senioren

Met inachtneming van de maatregelen rondom het coronavirus hebben de projectontwikkelaar en verhuurmakelaar van Vidomes gezamenlijk de wapening in de eerste heipaal geplaatst.

Het appartementencomplex aan de Rijnlandlaan is het tweede project dit jaar dat BAM Wonen in opdracht van Vidomes uitvoert.

Vijf woonlagen

Het appartementen complex omvat straks vijf woonlagen met in totaal 48 appartementen, met elk een woonoppervlak van 75m2. Ieder appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond.

Het complex is voorzien van twee liften en heeft een stalplaats voor scootmobielen op de begane grond. Alle appartementen krijgen een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een water-water warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak van de appartementen worden zonnepanelen geplaatst voor de elektriciteitsvoorziening voor onder andere de algemene ruimte.

Doorstroming

Vidomes verwacht dat de driekamerappartementen zullen leiden tot een flinke doorstroming. Een deel van de woningen wordt namelijk gereserveerd voor senioren. Senioren die nu in een (te) grote sociale huurwoning wonen en willen doorstromen, kunnen voorrang krijgen.

De woningen die zij achterlaten zijn weer aantrekkelijk voor andere woningzoekenden, zoals gezinnen. BAM Wonen verwacht de appartementen in het tweede kwartaal van 2021 op te leveren.

Project – 48 duurzame appartementen Voorburg.

Advertisment ad adsense adlogger