Zonne-energie op het terras

Zonne-energie op het terras 1

Zonne-energie op het terras, een duurzame investering ook bij Perry’s Beachclub uit Scharredijke, die zoals alle horeca in Nederland, sinds vandaag 1 juni 2020 vanaf 12:00 weer open is!

“Het complete terras draait op zonne-energie en voldoet tegelijkertijd aan alle maatregelen”

Energiekosten nihil

SolarWoodle ontwikkelde het verlichtingsconcept, waardoor de energiekosten voor de buitenverlichting nihil zijn. Er komt geen kabel aan te pas. De oplossing is niet alleen goed voor het milieu, het betekent ook een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van de ondernemer.Letterlijk en figuurlijk een verlichting voor het strandpaviljoen, dat vandaag na elf weken weer open mag.

Impuls

Walter Bien van Beachclub Perry’s: “In deze nieuwe werkelijkheid kunnen we ons bedrijf een goede impuls geven met de oplossingen van SolarWoodle. Ondanks alle nieuwe uitdagingen en veranderingen, vinden we het meer dan logisch om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te blijven draaien.”

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is de passie die Walter Bien en Bernard Wesseling van SolarWoodle met elkaar delen. Volgens beide ondernemers is innovatie en duurzaamheid het antwoord op alle vragen van deze lastige tijd.
Bernard: “Wij zien het als een uitgelezen kans om de vrijheid die duurzaamheid écht brengt, hier op de kaart te zetten. Hun complete terras draait op zonne-energie en voldoet tegelijkertijd aan alle maatregelen. Een fijne garantie voor lange, zwoele zomeravonden.”
Walter: “Onze unieke en relaxte sfeer blijft behouden. Zelfs over de inrichting is meegedacht. Wij zijn klaar voor de toekomst en gaan volle kracht vooruit!”

Energieneutrale armaturen

De duurzame verlichting heeft een hoge lichtopbrengst en lange brandduur. Overdag wordt via een zonnepaneel een batterij in de lamp opgeladen. De elektronica en besturingssoftware zorgt voor een juiste werking in het donker. Er zijn geen kabels nodig, waardoor installatie snel gaat en de lamp gemakkelijk te verplaatsen is.

Zonne-energie op het terras 2

Zonne-energie van SolarWoodle op het terras bij Perry’s Beachclub uit Scharredijke.

Advertisment ad adsense adlogger