Ruim 1200 nieuwe woningen Helmond

Ruim 1200 nieuwe woningen Helmond

Onlangs ondertekenden de gemeente Helmond en Hurks – Adriaans een overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 242 extra woningen in De Veste, Liverdonk en Hazenwinkel in Brandevoort fase 2. Ruim 1200 nieuwe woningen Helmond.

Hurks & Adriaans tekenen overeenkomst voor 242 extra woningen Helmond Brandevoort

Deze komen bovenop de eerdere afspraken voor de ontwikkeling en realisatie van circa 1.000 woningen waarvan er ondertussen ruim 200 zijn opgeleverd. Totaal zijn in Brandevoort 6.000 woningen voorzien waarvan er nu zo’n 3.500 zijn gerealiseerd.

Samenwerking

‘Wij bouwen brandevoort’ is het resultaat van een samenwerking tussen Hurks bouw & vastgoedontwikkeling en Adriaans Bouwgroep. Het is meer dan de combinatie van die twee bouwbedrijven. Het team omvat ook architecten, stedenbouwkundigen, makelaars én kopers. De huidige en toekomstige bewoners van Brandevoort. Wij bouwen aan de huizen, scholen en winkels. De koper bouwt in Brandevoort mee aan een toekomst.

Lof

Het is een feit dat Brandevoort een succes is. Zowel nationaal als internationaal heeft dit Helmondse stadsdeel veel lof geoogst. Aan de bouwcombinatie de taak dit niveau te handhaven en hier met deze uitbreiding een passend vervolg aan te geven. In totaliteit zijn in Brandevoort 6.000 woningen voorzien waarvan er 3.500 zijn gerealiseerd.

Meer informatie.

Advertisment ad adsense adlogger