Agendatip: Carrière Café Techniek

Agendatip NRC Carriere cafe Techniek

De branchevereniging NLingenieurs en NRC Carrière organiseren op 25 maart 2015 het NRC Carrière Café Techniek. Met diverse experts wordt gesproken over de kansen van ingenieurs op de arbeidsmarkt. Het thema van dit Carrière Café zal zijn: Bouwen aan de toekomst van Nederland, werken in de Techniek.

Programma Carrière Café Techniek

De dag begint om 13.30 uur. Er wordt gestart met een plenair gedeelte. Tijdens dit plenaire gedeelte gaat een panel van diverse experts en werkgevers uit de techniek in op de kansen van de technische arbeidsmarkt. Het panel wordt geleidt door een redacteur van NRC. Leden van het panel zijn onder andere:

  • Wim Boomkamp (voorzitter College van Bestuur Saxion Hogeschool en voorzitter van Techniekpact Twente
  • Geoffrey van Elderen, director Consultancy bij Tebodin

Aan het eind mag iemand van het winnende team van Doe & Durf plaats nemen in het panel. Doe & Durf is een wedstrijd uitgeschreven door NLingenieurs. De wedstrijd moet innovatie aanwakkeren. Bij de wedstrijd gaat het om welk team de meest innovatieve oplossing heeft, dit jaar omtrent het thema Olympische Spelen in Nederland. De winnaar van de wedstrijd wordt op de Dag van de Ingenieur bekend gemaakt.

Workshops

Als het plenaire gedeelte is afgelopen starten de workshops, bijvoorbeeld van Tebodin of Thales Nederland. Het programma wordt rond 17.30 uur afgesloten met een borrel.

Informatie

In totaal zijn er 80 plaatsen beschikbaar, kosteloos aanmelden is mogelijk. Het evenement vindt plaats te Amsterdam, Rokin 65.

Advertisment ad adsense adlogger